STF Falun/Vassbo Vandrarhem

Adress: Vassbo 30, 79193 Falun/Vassbo  Visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (64 av 64 rekommenderar) (28 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(64 av 64rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,7 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 28)

Lite för mjuka sängar. Annars toppen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 okt 2020)
“Lite för mjuka sängar. Annars toppen ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende i Vassbo

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Mysigt vandrarhem i vacker omgivning. Mycket trevlig personal. Sköna breda sängar och god frukostbricka. Rekommenderas! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vassbo är toppen

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Generöst bemötande, trevligt rum, bra faciliteter. Fantastisk frukost. Vackra omgivningar! Toppenställe!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tummen upp!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Väldigt fint och välskött vandrarhem. Vänligt bemötande och bra löst med frukosten fast det är coronatider.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Jättebra!

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Lugnt läge med gångavstånd till badbrygga. Bra rum men liten toa/dusch. Dåligt WiFi på rummen men bra i tv-rum och allmänna utrymmen. Bägge köken bra men kyl/frys i ena köket var trasigt så det var lite trångt i början. Bodde fyra nätter och besökte bl.a. Falu gruva, Zornmuseet i Mora, Carl Larsson-gården i Sundborn och Verket i Avesta. Det funkade bra att bo här och göra utflykter till dessa ställen. Vi kommer gärna tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin standard

Rekommenderad av Ulrika , Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Fint och väldigt fräscht, kändes mer som hotell. Härlig omgivning med flera sevärdheter nära. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt boende

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Det var fjärde gången vi bodde på Vassbo! Härligt ställe med fina rum, härliga gemensamma utrymmen och i en underbar miljö utomhus. Klart värt att rekommendera!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Besök i Dalarna

Rekommenderad av CWy, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Besökte vår son och hans familj, som hyrt sommarboende i närheten. Allt funkade bra. Mycket bra frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscht och bekvämt i landsbygdsidyll

Rekommenderad av Roy, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Rekommenderar varmt STF Vassbo för dig som söker övernattning i området. Här är modern och mycket fräsch inredning, stora allmänna ytor och ett utmärkt kök. Värden var mycket vänlig och förekommande, frukosten utmärkt och jag tvekar inte att återkomma hit igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Oväntat snygg Vandrahem

Rekommenderad av Silke Frank, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Värden var proffsig och snäll. Min Son frågade när vi klev in om det var en Hotell. Annars har vi inte sett mycket av personalen. Rummen var luftig och modern. matsalen och alla offentliga utrymmen var modernt och mysig inred. Köket var fint men skulle behöva en uppdatering med knivar. Vi kommer gärna tillbaka. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.