STF Södra Ljunga Vandrarhem

Adress: Lingvägen, 341 91 Ljungby  visa karta
Område: Småland (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (43 av 43 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(43 av 43rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Oklart angående frukost

Rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“Jag önskade glutenfri frukost, men fick inte någon feedback på det.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt!

Rekommenderad av Berit, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Trevligt vandrarhem och mycket bra bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Omtänksamhet

Rekommenderad av Humlenissan, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Vänlig stämning med miljötänk som genomsyrar. I solskenet vid stora trädet en änglagårdskänsla. Genuint utan att vara överlyxigt. Bra skyltning fr E4:an. En bra bit att köra i den sena kvällen men värt varje km för tystnadens och omgivningens skull.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt boende i småländska landsbygden

Rekommenderad av En nattgäst, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Fint gammalt hus med högt i tak på rummet vi fick. Väldigt lugnt och tyst i området samt vackra möbler i allrummen. Köket hade gamla, charmiga köksluckor och bra utrustat med allt som behövs. Vi var nöjda med hela övernattningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart ställe

Rekommenderad av Christhild, Sverige (Sverige lör 25 maj 2019)
“Underbart ställe och vilsamt, men konstigt att inte möta en kotte.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tack!

Rekommenderad av Maria Kindstedt, Sverige (Sverige ons 19 sep 2018)
“Stort tack för några trevliga dagar på STF:s vandrarhem i Södra Ljunga och Tivedstorp.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Om man vill upplever riktigt svensk livs...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland mån 03 sep 2018)
“Om man vill upplever riktigt svensk livsstil på landet är det perfekt. Mannen som bryr sig om vandrarhmet är vänlig och hjälpvillig, allt är rent och köket är försedd mycket bra. Det finns ochså en liten mataffär i byn.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige sön 19 aug 2018)
“Trevligt lantligt boende! Kul att titta in i museet när man var där också!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt ställe. Avkoppling. Stora ytor. Br...

Rekommenderad av Sölvesborg , Sverige (Sverige sön 15 jul 2018)
“Lugnt ställe. Avkoppling. Stora ytor. Bra med torkställning i trädgården. Bra med parkering.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kommentar utrustning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Kök slitet och dålig utrustning, städmaterial dåligt och inte rent”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.