STF Södra Ljunga Vandrarhem

Adress: Lingvägen, 341 91 Ljungby  visa karta
Område: Småland (Naturnära)
Gästbetyg: 97% (37 av 38 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(37 av 38rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Klassiskt vandrarhem!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 aug 2020)
“Ett av de trevligaste och bästa vandrarhem jag känner till. Vackert hus mitt ute på landet i lugna omgivningar. Väl utrustat, städat och underhållet. Värdparet levererar utmärkt tillgänglighet och service!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt

Rekommenderad av Micaela, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Jättetrevligt vandrarhem. Jättefint fågeltorn nära och fin miljö”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tyst och fridfult

Rekommenderad av Christer, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Lätt att hitta, gratis parkering, bra bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmigt boende med karaķtär

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 05 maj 2020)
“Lantligt boende med god service, välutrustat kök och sköna sängar ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Oklart angående frukost

Rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“Jag önskade glutenfri frukost, men fick inte någon feedback på det.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt!

Rekommenderad av Berit, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Trevligt vandrarhem och mycket bra bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Omtänksamhet

Rekommenderad av Humlenissan, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Vänlig stämning med miljötänk som genomsyrar. I solskenet vid stora trädet en änglagårdskänsla. Genuint utan att vara överlyxigt. Bra skyltning fr E4:an. En bra bit att köra i den sena kvällen men värt varje km för tystnadens och omgivningens skull.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt boende i småländska landsbygden

Rekommenderad av En nattgäst, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Fint gammalt hus med högt i tak på rummet vi fick. Väldigt lugnt och tyst i området samt vackra möbler i allrummen. Köket hade gamla, charmiga köksluckor och bra utrustat med allt som behövs. Vi var nöjda med hela övernattningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart ställe

Rekommenderad av Christhild, Sverige (Sverige lör 25 maj 2019)
“Underbart ställe och vilsamt, men konstigt att inte möta en kotte.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.