STF Visby/Rävhagen Vandrarhem

Adress: Rävhagen 15, 621 91 Visby  visa karta
Område: Gotland (Vid kusten)
Gästbetyg: 98% (57 av 58 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(57 av 58rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Väldigt trevligt vandrarhem med mysiga s...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Väldigt trevligt vandrarhem med mysiga stugor med bra standard. Frukostbuffén var toppen verkligen helt i klass med en hotellfrukost. Mycket ”hem” bakat/lagat, fin inglasad uteplats där man kunde äta. Bra kök och matsal i allmänutrymmet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt eget boende

Rekommenderad av Tommy Lindberg, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Bra standard i stugorna som ligger skönt i skogen på cykelavstånd från Visby”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt eget krypin i tallskogen

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige ons 24 jun 2020)
“Vi bodde två nätter i en stuga. Blev hjärtligt bemötta med tips till barnen att leta rabbisar och igelkottar på baksidan av stugorna. Att rutschkana, gunga och grill fanns alldeles utanför dörren var ett oväntat plus! Området ligger på perfekt cyklingsavstånd från stan. Serviceminded personal som lät oss ha kvar cyklar några timmar efter utcheckning så att vi hann göra annan utflykt med bil. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige fre 19 jun 2020)
“Vill man ha tidig frukost så man hinner med färgan 7.30, måste man medela det i förväg. Tycker jag va tråkigt när det inte står något om det vid bokning. Det var tack vare frukosten jag ville bo där.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superb frukost och trevlig personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 14 sep 2019)
“Superb frukost och trevlig personal”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rygning

Rekommenderad av Magnus Iversen, Danmark (Danmark tor 05 sep 2019)
“Der var grannar som rög. Det var ikke rart da det kommer ind i rummet”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt men bra boende i Visby

Rekommenderad av Moffa, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Vi besökte Rävhagen för andra gången, nu tillsammans med ett par goda vänner. Vi skulle dagen efter åka vidare till Hemse, sä, denna gång blev det en natt hos e Vi tycker detta är ett bra alternativ till dyra hotell innanför murarna, Inga parkeringsproblem och en lagom frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Excellent breakfast, nice staff

Rekommenderad av Sams, Tyskland (Tyskland fre 30 aug 2019)
“We enjoyed our stay and the overall impression was very good. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig personal. Fantastisk vand...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 28 aug 2019)
“Mycket trevlig personal. Fantastisk vandrarhemsfrukost! Fräscht roch bra städat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt bemötande

Rekommenderad av Familj från Hälsingland , Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Vi kom med båten kl 05. 30 åkte direkt ut till rävhagen . Där var dom så hjälpsam och trevlig. Vi kände oss riktigt välkommen . Frukosten var någonting i särklass med hembakat bröd hemlagat och närproducerat ,riktiga delikatesser . Stugan var mysig och trivsam.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-13 11:33:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.