STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 83% 86 av 104 rekommenderar (38 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(86 av 104rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 50)

Känns inte som en STF Fjällstation

Ej rekommenderad av Bobo, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Dåligt med "offentliga" utrymmen att mötas på. Butiken har skralt utbud, trots att många har Kvikkjokk som en "bunkringsdestination". Det finns ju bilväg fram så jag förstår inte varför. Det kändes bara som om servitrisen gillade sitt jobb. Dessutom ville vi köpa ris o havregryn i lösvikt då vi kom dit. Då säger de i receptionen; "STF har slutat med det under COVID-19". Något jag redan visste var fel och även visade sig vara fel. Synd, det skulle kunna gå att göra så mkt mysigt och bra med Kvikkjokk eftersom den är så viktig som start, mål eller mellanstation. Nu vill vi bara därifrån. Hoppas ni tar till er denna feedback.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nice to stay after a long walk

Rekommenderad av Masa, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Kkvikkjokk stuga is very nice to stay with extra days after a long walk along Kungsleden. It gives good service, food and rest. I would like to come back there again for another hiking.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig fjällstation vid vägens ände

Rekommenderad av Mattias, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Fjällstationen har en skön atmosfär där framförallt sidobyggnaden har mysiga rum och ”vardagsrum””
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Genuint trevligt och mysigt!

Rekommenderad av Barbro Englesson, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Så fint ställe - wow. Plus i kanten med bokningsbar tvättmaskin och torkrum. Allt rent inför hemresan 👍🏽 Gör görna ett besök i den bedårande lilla träkyrkan vid busshållplatsen 👌🏽”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmig fjällstation

Rekommenderad av Göran U, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Charmigt rum och lokaler i gamla fjällstationen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten

Rekommenderad av Thomas G, Sverige (Sverige sön 18 jul 2021)
“Maten var jättebra och tjejen som serverade middagen var fantastisk och gav bra förslag med både vin och mat. Rummet var helt okay, sängkläderna var rätt slitna men fungerade. Väldigt trevligt att man kunde tvätta med tvättmaskin.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jättefint och supergod mat och mycket bra service, men fixa myggnät.

Rekommenderad av Björn Benner, Sverige (Sverige tis 13 jul 2021)
“Mycket bra mat och service. Rummen är i bra skick, men det känns märkligt att det inte finns fungerande myggnät för fönsterna. De läckte in. Hål var lagade med plåster. Borde inte vara svårt att fixa fungerande myggnät. Hörde även att personalen hade problem med mygg i sitt boende. Känns inte ok. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mygg och värme

Rekommenderad av Roffe, Sverige (Sverige lör 10 jul 2021)
“Tyvärr mycket mygg i rummet när jag anlände och mycket varmt i rummet. Ingen bra kombination att sova med för antingen svettas man under täcket eller också blir man sönderstucken utan täcke. Mycket bra ordnat för att minimera smittspridning! Positivt med bokade tider för frukost, middag och dusch!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varmt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Vårt rum blev extremt varmt och det fanns inget sätt att få det svalare.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mat och dryck

Rekommenderad av Bortskämd boende i Kanada , Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Ett extra plus för maten samt ett fantastiskt gott vitt spanskt vin”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-22 10:48:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.