STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 81% 175 av 215 rekommenderar (61 recensioner)

Gästbetyg: 81%

(175 av 215rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 61)

Bygg en altan mot väster.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 apr 2021)
“Bygg en altan mot väster. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkel standard. Luktade avlopp i hela by...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Enkel standard. Luktade avlopp i hela byggnaden inklusive vårt rum, det drog verkligen ned helhetsintrycket. Mycket god mat men dyr och litet utbud i menyn. Fanns inget naturligt rum att vistas i annat än det egna rummet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten var väldigt god. För varmt i rumme...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 apr 2021)
“Maten var väldigt god. För varmt i rummet även med elementet av.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dyrt om man ser vad man får.

Rekommenderad av me, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Dyrt om man ser vad man får.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Dusch

Rekommenderad av Torben, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Duschen i källaren (huvudbyggnaden) var kall och mörk, ingen värme i klinkergolvet. Även i korridoren utanför duschen var det kallt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avloppslukt

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“Obehaglig avloppslukt i trapphuset (som tidvis också kändes i rummet). ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lunchmat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 mar 2021)
“Vi passerade Saltoluokta Torsdag 18/3 och åt lunch, gulaschsoppa. Våran bedömning var att den fick en 1 på en femgradig skala. Aldrig smakat en sådan vattnig soppa. Bättring med andra ord.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kungsleden completed

Rekommenderad av Kungsleden completed , Storbritannien (Storbritannien mån 21 sep 2020)
“Great place to stay. The shop is well stocked. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kvikkjokk

Rekommenderad av Mattias, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Trevlig personal om än inte så påläst/insatt om saker längs Kungsleden. Var man kan handla mat och vad som var öppet mm. Dåligt tryck på vattnet, både i dusch, handfat och WC. Ok mat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

A nono while Corona

Ej rekommenderad av AnNo6624, Tyskland (Tyskland tis 15 sep 2020)
“While Corona a room costs 80€. That's just waaay to much. Extra linen? Well 23€ extra. That's just absurd. You will get a dusty room, a bad shower and overprized meals for it. But since its a mountain station I guess one has to accept such conditions. Even if Kvikkjokk is well reachable... ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-01-17 16:25:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.