STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 83% 86 av 104 rekommenderar (38 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(86 av 104rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 52)

Good place to start Kungsleden

Rekommenderad av Pierre and Nolwenn, Frankrike (Frankrike mån 07 sep 2020)
“We start our hiking at Kvikkjokk. We have dinner and sleep in the fjallstation.It was good and resting before the hike. We have had also tips with the team for the way.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Behov av renovering....

Ej rekommenderad av LMA, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Sunkiga slitna rum, dyrt r/t standarden. God mat men dyr och litet utbud gällande kvällens meny. Ok kiosk men även där dyrt. Varierande service och kunskap hos personalen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Europakontakter

Rekommenderad av Thomas Q, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Bara elurtaig för platta Europakontakter i mitt rum. Gick t.ex inte attkoppla in dammsugaren.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stugvärdar med engagemang

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Besökte stugorna Njunjes, Tarrekaise och Såmmarlappa nu i augusti 2020. Som vanligt är stugvärdarna engagerade och ger oss boende det där lilla extra i form av tips, upplevelser, engagemang och ibland kanske en smakbit på egen saltad rödingrom. Tack ska ni ha!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhem med potential

Ej rekommenderad av KeF Lund, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Detta vandrarhem har potential att bli något mer, men upplevs idag bara som ett nödvändigt övernattningsställe. Rummen är rena och funktionella, likaså toaletter/duschar. Dock snålt om duschar. Men det är kalt och känns som en barack inomhus. Restaurangen vill vara "fin-restaurang" men då måste man ha en annan miljö. Om inte - satsa på billigare husmanskost istället - då passar miljön och det blir troligen fler restauranggäster. Skulle nog även bättre möta behovet från oss vandrare. Självhushållsköket rent och trevligt men på tok för litet. Man måste boka tid för att få plats. Bygg ut detta. Internet dog den eftermiddag vi var där - receptionen visste inte riktigt vad de skulle göra men antog att månadens "pott" var förbrukad, så det var inget att göra...... ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Städning var och ens ansvar

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige sön 23 aug 2020)
“Som boende förväntas man städa rummet efter sig. Vi kom till ett rum som inte var städat, t ex fanns det smulor på bordet. Vore bra om ansvariga på boendet faktiskt kollar hur folk lämnar rummet. F ö var anpassningen i o m corona mkt bra och ansvarsfull , kändes tryggt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I det stora hela nöjd :)

Rekommenderad av Vandraren, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Det var en fin fjällstation att komma fram till efter några dagars vandring. Allt funkade smidigt och vi fick hjälp med svar på våra frågor. De flesta i personalen hade ett leende på läpparna :) Jag är dock något besviken på maten. Det var en pytteliten portion för 260 kr. Smaken ok, men inte värt nästan 300 spänn. Rummet mysigt och med vandrarhemstatus. Jättefina gemensamhetsytor både inne och ute. Bra anpassningar till covid-19.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket god mat i restaurangen!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“På Kvikkjokk är det en kort a la carte meny. Blev mycket positivt överraskad av maten. kom fram till att det kändes bra med att kunna välja mat själv också. Annars väldigt van med "fjällstations-upplägget" med en serverad middag. Men nu kunde jag ju välja på mina båda fjällfavoriter:-)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Städning mm

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Städning av dusch och toaletter kunde ha varit bättre. Inte minst nu i coronatider. Jag har varit i Kvikkjokk många gånger tidigare i samband med avslut eller start av Sarekvandringar. Stationen har ett vackert läge och utsikten över Kama(Gama?)jåkken är fantastisk. Att paddla i deltat är en verklig upplevelse liksom att bada i lagunen. Det finns också en flerhundraårig historia (malmbearbetning mm) i Kvikkjokk som sätter sin prägel på orten. Ända sedan jag första ggn kom till fjällstationen så har Björn och Helena funnits där och varit behjälpliga med bl a båtskjutsar och goda råd. Det har ingett en känsla av stabilitet och sammanhållning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ligger fint precis vid en stor fors. Mat...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 07 aug 2020)
“Ligger fint precis vid en stor fors. Maten i resturangen var god, dock rätt dyr. Även i kiosken var det rätt dyrt. Bra med ett sällskapsrum där det fanns lite sällskapsspel och böcker. Rummen var bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.