STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 86% (119 av 139 rekommenderar) (45 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(119 av 139rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 45)

Jag var nästan ensam som gäst och hade ä...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 16 mar 2019)
“Jag var nästan ensam som gäst och hade ändå en mycket bra middag Ett särskilt tack till Kevin”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Slitet. Hade behövt färg både inne och u...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 23 sep 2018)
“Slitet. Hade behövt färg både inne och ute.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Standard på anläggning

Rekommenderad av klasse, Sverige (Sverige mån 17 sep 2018)
“Något som jag saknade var en lite hylla vid övre sängen i våningssängarna där man kunde ha sin mobil, glasögon, och andra saker man vill ha tillgång till uta att behöva klättra ner ur sängen. Byt slangar på ducharna!!! kostar inte mer än en hundring på närmaste byggvaruhus eller på nätet. Ger ett nedslitet intryck när sånt inte fixas. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kvikkjokk i mitt hjärta

Rekommenderad av Anneli Qvarnström Piteå, Sverige (Sverige fre 14 sep 2018)
“Underbart att lämna kusten i egen takt mot Jokkmokk och Kvikkjokksvägen i vackert höstväder. Trevligt mottagande och väldigt god middag alla tre dagar. Valde att göra dagsutflykter med båt och vandring. Båtguiderna oumbärliga kunniga och trevliga. Ger också den säkerhet jag efterfrågar som ensam 70-årig vandrerska. Samt ett mervärde till vistelsen genom autentiska berättelser om omgivningarna nära och långtbort. Möten med alla åldrar och nationaliteter förhöjer också totalupplevelsen. Tyvärr försvåras tillgängligheten genom usla allmänna kommumikationer mellan buss tåg och flygförbindelser till Kvikkjokk. Folk som avslutar sin fjällvistelse i Kvikkjokk får åka med dagens enda buss kl 05.20 för att sen vänta 6 timmar i Murjek för tåg till Stockholm! Stor förbättringspotential! Fjällstationens byggnader känns tyvärr gamla och nergågna. Varsamt underhåll och renovering av anläggningen skulle ge en känsla av ett helt annat mottagande nu när vandrings och upplevelseturism är på stark frammarsch i hela Sverige och Norrbotten/Lappland i synnerhet!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Charmen som finns i huset kommer inte ri...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 12 sep 2018)
“Charmen som finns i huset kommer inte riktigt till sin rätt. Mer satsning på STF s viktiga knutpunkt ned två stora leder”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dinner was fabulous!!!!

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien sön 09 sep 2018)
“Dinner was fabulous!!!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra madrasser i Kvikkjokk

Rekommenderad av Carolinde, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Det bästa med Kvikkjokk var personalens bemötande och de sköna madrasserna. Annars behöver ju hela fjällstationen en uppfräschning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig personal! God mat och bekvämt. M...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 aug 2018)
“Trevlig personal! God mat och bekvämt. Mer myskänsls på Saltoluokta fjällstation dock!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag kan varken rekommendera eller avråda...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Jag kan varken rekommendera eller avråda besök. Det finns ju inget alternativ i Kvikkjokk. Men stationen behöver en rejäl ansiktslyftning, inte minst toaletter och duschar. Maten tyckte jag var betydligt bättre i år än mina två föregående vistelser. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi tyckte frukosten var mycket god och a...

Rekommenderad av Lillemor från Puketorp, Sverige (Sverige tor 16 aug 2018)
“Vi tyckte frukosten var mycket god och allt vad man behövde. Middagen var så fin och elegant så all heder åt kocken! I övrigt är boendet som det är i ett gammalt och charmigt hus, slitet med åren och trivsamt! Dit årerkommer vi gärna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews