STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 86% (119 av 139 rekommenderar) (44 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(119 av 139rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 40)

Boende isamband med fjällvandring

Ej rekommenderad av Marianne, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Duschrummen nedslitna, alldeles för dålig ventilation, fuktiga, vatten flyter över hela golvet. I det ena finns fönster att öppna - om man vill duscha med mygg. Brukar det finnas dörrstängare på hotellrum? Leder till att det smäller förskräckligt när man går ut och in i rummen - borde kopplas ur. Inga lakan eller handdukar på rummet trots försbeställning och försäkran från receptionen när vi kom att det skulle finnas. Personalen vänlig och gör sitt bästa men servicen lider av att man anställer oerfarna ungdomar som är nya varje sommar. Restaurangen har nog lite för höga ambitioner med många rätter att välja på, men klarar inte trycket när det för mycket folk, flera rätter tar slut och man får vänta länge på maten. Eftersom köket stänger kl 20 var vi tillsagda att komma senast 19:40 vilket vi gjorde, och fick sedan vänta 45 min på maten och det vi ville ha var dessutom slut. Eftersom det inte finns så mycket logi att välja på i Kvikkjokk har det ändå blivit så att vi bott på fjällstationen i väldigt många år. Stället är ju också speciellt genom sina traditioner och utsikten.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Rum ok. Känsla av stället: stress och minsta möjliga

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 18 jul 2019)
“Vi bodde 2 nätter på Kvikkjokk fjällstation, 1 natt i tält och 1 natt i ett eget rum. Bemötandet och informationen som tältande var under all kritik, upplevdes som om att vi bara var ivägen med våra frågor. Andra natten när vi bodde i ett rum var lokalerna och faciliteter en helt annan upplevelse (så fint!) men servicen var den samma, att ägaren (?) springer runt som ett orosmoln sprider det tydligt i gruppen. Maten var helt ok. Fanns en liten butik men inga direkta souvenirer som vi hade hoppat på efter att gått förbi både Kebbnekaise och Saltoluokta. Rummet vi bodde på var överlag fint, men en av madrasserna hade blodfläckar på sig. Extremt ofräscht. Vi har ingen lust att besöka Kvikkjockk igen efter den här upplevelsen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kvikkjokk behöver en ansiktslyftning

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Maten bra men boendet behöver rustas upp. Man bor där för det finns ju inga alternativ. Det kommer säkert bli någon natt där igen när man är på vandring. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Saknade bagagerum vilket skulle finnas e...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Saknade bagagerum vilket skulle finnas en hemsida och även pärm på boendet. Blev hänvisad att sätta ryggsäcken utomhus under de timmar vi väntade på buss. Okunnig personal på plats som i te kunde informera om mat el meny. Dåligt städade duschar utan ngn som helst ventilation. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vacker omgivning, fint bemötande, sämre städning

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Det kan inte bli fel i Kvikkjokk med den fantastiska omgivning som finns där. Fjällstationen bjöd på fint mottagande, trevligt häng i receptionen och mycket bra frukost. Dock var städningen under all kritik, särskilt i köket, se mer nedan. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra och vackert läge

Rekommenderad av Olov, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Bra och vackert läge vid Kungsleden. Dåligt utbud i butik och dyra alternativ i restaurang på kvällen speciellt för barn. Köket fixade dock en burgare efter förfrågan. Utrymmen för självhushåll litet och sämre än många fjällstugor. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Blev mycket bra bemötta av värdparet. Up...

Rekommenderad av Eide från Ekshärad, Sverige (Sverige ons 26 jun 2019)
“Blev mycket bra bemötta av värdparet. Upplevde en fantastisk båttur i Kvikkjokkdeltat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Comfortable stay with friendly service

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge ons 24 apr 2019)
“It is always nice to have a comfortable bed, warm shower and good food after a week camping and this is exactly what Kvikkjokk provided. Friendly and helpful service, excellent food for a good price and a good night sleep before a long drive home.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Luktade avlopp på toaletten, bastun fung...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 apr 2019)
“Luktade avlopp på toaletten, bastun fungerade inte, den vegetariska maten kostade över 200kr och bestod av två olika upptinade vegetariska biffar med rotsaker där biffarna fortfarande var frysta i mitten. Kvikkjokk har potential att bli lika bra som Saltoluokta, men tyvärr känns det inte som att det drivs på rätt sätt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Guter Winterabschluß

Rekommenderad av DNT-Memberin Sweden , Tyskland (Tyskland lör 23 mar 2019)
“Etwas in die Jahre gekommene Hütte mit sehr freundlichem Service, sehr leckeren Bürgern. die Sauna ist grottig isoliert.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.