STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 83% 86 av 104 rekommenderar (38 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(86 av 104rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 51)

Mat och dryck

Rekommenderad av Bortskämd boende i Kanada , Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Ett extra plus för maten samt ett fantastiskt gott vitt spanskt vin”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Myggfritt tack

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 jul 2021)
“Det var alldeles för mycket mygg på rummet. Jag kunde inte sova på hela natt. Detta är något som måste åtgärdas om boendet ska finnas kvar. Så mycket mygg som det var på rummet i Kvikkjokks fjällstation var det inte i fjällstugorna varken i Aktse, Sitojaure eller Pårte. Rummen på Fjällstationerna i Saltoloukta, Kebenekaise och Abisko har myggfria rum så borde det vara här också.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kvikkjokk

Rekommenderad av Millan, Sverige (Sverige sön 27 jun 2021)
“En underbar plats att vistas på. Varit i Kvikkjokk tre gånger. Hoppas det blir fler besök. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

End of ski trip at kvikkjokk

Rekommenderad av Nicolas (Belgium), Belgien (Belgien tis 20 apr 2021)
“Well settled at the end of the track, this old style mansion offers all that some one needs. Except the sauna is closed while in the other stations they are open via booking. The change in reservation and booking is not as customer friendly as in the other STF accomodation as the ‘franchise’ owners can not decide themself about this changes. And that is very difficult as phoning/mailing in the mountains is not always possible My prepaid lunch pakket was not delivered early in the morning as agreed.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket mögel lukt i lokal och wc.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Mycket mögel lukt i lokal och wc.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bygg en altan mot väster.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 apr 2021)
“Bygg en altan mot väster. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkel standard. Luktade avlopp i hela by...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Enkel standard. Luktade avlopp i hela byggnaden inklusive vårt rum, det drog verkligen ned helhetsintrycket. Mycket god mat men dyr och litet utbud i menyn. Fanns inget naturligt rum att vistas i annat än det egna rummet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten var väldigt god. För varmt i rumme...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 apr 2021)
“Maten var väldigt god. För varmt i rummet även med elementet av.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dyrt om man ser vad man får.

Rekommenderad av me, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Dyrt om man ser vad man får.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Dusch

Rekommenderad av Torben, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Duschen i källaren (huvudbyggnaden) var kall och mörk, ingen värme i klinkergolvet. Även i korridoren utanför duschen var det kallt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.