STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 86% (119 av 139 rekommenderar) (45 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(119 av 139rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 45)

Bara positivt

Rekommenderad av Tony, Sverige (Sverige fre 20 sep 2019)
“Ordning och reda, mycket fräscht och all personal va jättetrevliga och undrade man något så hade alla svar på ens frågor. Rekommenderas varmt!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Höstweekend Kvikkjokk

Rekommenderad av Göran, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Vi anlände kl 17 och fick en trerättersmiddag efter en lång resa. Suveränt bra. Bra rum med utsikt över Kamajokk. Trevlig personal och mycket bra mat. Tips i reception på utflykter som passade oss. Fin båttur med kunnig guide. Bra infofolder på rummet med olika turer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Man längtar inte tillbaka

Ej rekommenderad av Monika, Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Okej övernattning men inget man längtar tillbaka till. Dystert och slitet trivsamt när man kommer in genom porten men det stannar därvid. Butiken saknar t ex torrfoder ett måste på en fjällstation. Testade aldrig restaurangen då det bara erbjöds hamburgare. Väldigt liten matsal i självhushållet som var fullt med gäster. Köket var helt okej. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten jättegod men servicen dålig. 11/2 ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Maten jättegod men servicen dålig. 11/2 timmes väntan på middag och då få veta att önskad förrätt är slut.En person i vårt sällskap på 6 glömdes bort och Fick ingen varmrätt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Slitet,

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Slitet, ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Pittoresk plats i behov av större underh...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Pittoresk plats i behov av större underhåll.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

låg standard

Rekommenderad av akinna, Sverige (Sverige tor 22 aug 2019)
“Seg personal Lokalerna är så slitna speciellt dusch och allra mest torkrummet. Restaurangen bra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Service & känsla inte prio ett

Ej rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige tor 22 aug 2019)
“Servicen var ok men det verkade som att personalen saknade en del information för det tog väldigt lång tid att t.ex. checka in, få hjälp med saker som saknades (lakan) eller reda ut tider för bastubokning. Jag kände sedan tidigare till att bastu gick att boka men träffade flera som inte fått den informationen och som verkligen hade uppskattat den efter långa dagar på fjället och med endast kallvatten i boendets duschar. När jag kom till bastun som första gäst för kvällen var den inte fullt uppvärmd, tips att starta den så att den faktiskt är varm även till första gästen eftersom man måste lämna till nästa efter en timme. Vore även bra om det gick att basta fler samtidigt även om man inte är samma sällskap. Känns inte helt energibesparande att basta ensam bara för att man rest själv. Generellt behöver anläggningen arbeta med att få till mer genuin känsla både vad gäller gemensamma lokaler som matsal och entré samt servicen. Fjällkänslan är inte stark och upplever att STF inte får ett bra rykte av just Kvikkjokks fjällstation.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personalen var okunnig om padjelantalede...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 aug 2019)
“Personalen var okunnig om padjelantaleden och om betalningsmöjligheter på vägen. God mat och bra service i restaurangen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Disappointing

Ej rekommenderad av Anonym, USA (USA ons 21 aug 2019)
“I stayed at Kvikkjokk in order to be able to use the wifi, laundry, and sauna. None of these were available during my stay. The room was filled with mosquitos because the window had been left open. Very disappointing stay.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews