STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 77% (79 av 103 rekommenderar) (32 recensioner)

Gästbetyg: 77%

(79 av 103rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 42)

Städning mm

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Städning av dusch och toaletter kunde ha varit bättre. Inte minst nu i coronatider. Jag har varit i Kvikkjokk många gånger tidigare i samband med avslut eller start av Sarekvandringar. Stationen har ett vackert läge och utsikten över Kama(Gama?)jåkken är fantastisk. Att paddla i deltat är en verklig upplevelse liksom att bada i lagunen. Det finns också en flerhundraårig historia (malmbearbetning mm) i Kvikkjokk som sätter sin prägel på orten. Ända sedan jag första ggn kom till fjällstationen så har Björn och Helena funnits där och varit behjälpliga med bl a båtskjutsar och goda råd. Det har ingett en känsla av stabilitet och sammanhållning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ligger fint precis vid en stor fors. Mat...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 07 aug 2020)
“Ligger fint precis vid en stor fors. Maten i resturangen var god, dock rätt dyr. Även i kiosken var det rätt dyrt. Bra med ett sällskapsrum där det fanns lite sällskapsspel och böcker. Rummen var bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Maten var jättegod och lyfte omdömet. De allmänna ytorna var lite ostädade och slitna, rummen var bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt, men ej prisvärt

Rekommenderad av Äldre storstadsgubbe, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Vackert beläget, mysigt och trevligt, men en smula nedslitet och med låg standard på boendet. Dock sköna sängar. Maten var bra och ganska prisvärd, dock mer än 30 min väntetid på huvudrätt. Underbemannat? Fullt med mygg i reception och även en del i matsal. Inte så trevligt. Genomgående trevlig och proffsig personal. Det enda riktigt negativa är att priset, speciellt om man inte har med sig sänglinne eller fixar egen frukost, är på totalt nästan 2.000:- för ett tvåbäddsrum utan dusch och WC!! Detta torde vara i nivå med ett 4-stjärnigt hotell i en svensk storstad! Synd på en anläggning med en sådan potential, vilket jag ser att många tidigare påpekat. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vistelsenpå Kvikkjokks fjällstation stor besvikelse!

Ej rekommenderad av Anja Lundberg, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Ingen personal mötte upp i receptionen när det kom en hel busslast med gäster. Fick vänta väldigt länge och bemötandet från receptionisten var snorkigt och otrevligt. Hon utgick tydligen från att man var en total nybörjare att bo på fjällstation. Rummet var av sämre vandrarhemsstandard. det var ofräscht och smutsigt.jag förstår om man inte kan byta madrasskydd varje gång men detta såg uppbart skitigt ut. Uppenbarligen hadeingenkollat städningen.detfanns 2 toaletter och 2 duschrum. toaletten hade tvåhandsgreppskranar, vilket är väldigt ohygieniskt. Duschrummet var kallt. Antalet underdimensionerat i fht antalet gäster. Shoppen var urplockad, fanns knappt något att köpa (jämfört med Ritsem som hade en väldigt välsorterad shop).Otrevliga, omysiga, nerslitna lokaler, allt kändes smutsigt. Personalen upplevdes överlag som stressade och visade ingen extra omtanke. Klart underbetyg! Överlag alltså sämre vandrarhemsstandard över det hela och förtjänar inte att kallas för Fjällstation, trots restaurangen och fullständiga rättigheter. Maten, bestod för min del av renstek som visserligen var god, men under den låg en oaptitlig hög med potatis (såg ut som sönderkokt och därefter stekt) amt några förskrämda morötter”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bemötande!

Ej rekommenderad av Christer, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Tycker inte att man kan hänvisa nerkylda,blöta,trötta vandrare,som varit ute i det sämsta vädret på många år att gå någon annan stans. Tyder på att ni har personal som inte har erfarenhet eller kunskap. Mvh/Christer Käll”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dåligt städat överallt, väldigt smutsigt...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Dåligt städat överallt, väldigt smutsigt och grusigt även där det var skoförbud. Allmänna utrymmen som reception, duschar, gemensamhetskök mkt dåligt städat. Litet snudd på äckligt torkrum. Liten väldigt dyr affär med dåligt sortiment för oss som behövde proviantera inför fortsatt vandring på Kungsleden. Däremot var restaurangen mkt bra med väldigt god mat.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

God mat men dålig service.

Ej rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Rörigt. Personalen verkar inte prata med varandra. Jättegod middag men väldigt tråkiga lokaler att äta i. Lite som att sitta i en skolmatsal. För liten lunch, även om det var gott. Men ingår bröd och sallad förväntar man sig mer än ett halvt knäckebröd och en halv dl salladsblad. Bygg en myggsluss! Så man slipper bli myggbiten när man äter middag. Smutsiga duschar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mygg inomhus

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Myggnätet slöt inte tät kring fönstret vilket har lett till att det var en hel del mygg inne på rummet. Fixa ASAP”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Standard Kvikkjokk

Rekommenderad av Annelie, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Mycket fint rum men inga lakan till det relativt höga priset, det var en stor besvikelse efter 4 dagars vandring och längtan efter en riktig säng. Att hyra lakan kostade 200:-/pp. Duscharna var fulla av mygg och det fanns bara kallt vatten. Ingen flugsmäck inget skohorn”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.