STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 80% (122 av 153 rekommenderar) (48 recensioner)

Gästbetyg: 80%

(122 av 153rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 55)

Kungsleden completed

Rekommenderad av Kungsleden completed , Storbritannien (Storbritannien mån 21 sep 2020)
“Great place to stay. The shop is well stocked. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kvikkjokk

Rekommenderad av Mattias, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Trevlig personal om än inte så påläst/insatt om saker längs Kungsleden. Var man kan handla mat och vad som var öppet mm. Dåligt tryck på vattnet, både i dusch, handfat och WC. Ok mat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

A nono while Corona

Ej rekommenderad av AnNo6624, Tyskland (Tyskland tis 15 sep 2020)
“While Corona a room costs 80€. That's just waaay to much. Extra linen? Well 23€ extra. That's just absurd. You will get a dusty room, a bad shower and overprized meals for it. But since its a mountain station I guess one has to accept such conditions. Even if Kvikkjokk is well reachable... ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Kvikkjokk fjällstation

Ej rekommenderad av Ellie, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Dyrt. Dyrt. Trevlig ställe mestadels av personal bemötande. Men stor variation. En flaska engångstvål 120kr? Skandal, i corona tider att inte få tag på tvål eller shampoo för ok pris. Mat känns överdrivet dyrt, sänk standarden så att man även som student kan få lova att äta varm mat. Önskar mer husman i rimlig pris. (Inte detta lyxmat) Friluftslivet främjas mestadels för vandrare önskar lyx! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Jättegod mat, verkligen. Men lite väl sl...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Jättegod mat, verkligen. Men lite väl slitet boende och det skulle kunna vara en bättre städning både i rummet och gemensamma utrymmen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Inga problem som glutenintolerant.

Rekommenderad av Jessica , Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“Mycket serviceinriktad personal!! Fick fräscha glutenfria mackor fixade till "lunch" eftersom de färdiga mackor som säljs i butiken bara är vanliga mackor. Trerätters middagen var värd varenda krona. De hade god koll på om maten innehöll gluten eller inte. Ett litet urval av viner men dessa är både goda och prisvärda. Till frukost serverades ett gott glutenfritt bröd och inte bara de sedvanliga rostbrödet. Mysig vistelse i fjällstationens äldre del”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Good place to start Kungsleden

Rekommenderad av Pierre and Nolwenn, Frankrike (Frankrike mån 07 sep 2020)
“We start our hiking at Kvikkjokk. We have dinner and sleep in the fjallstation.It was good and resting before the hike. We have had also tips with the team for the way.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Behov av renovering....

Ej rekommenderad av LMA, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Sunkiga slitna rum, dyrt r/t standarden. God mat men dyr och litet utbud gällande kvällens meny. Ok kiosk men även där dyrt. Varierande service och kunskap hos personalen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Europakontakter

Rekommenderad av Thomas Q, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Bara elurtaig för platta Europakontakter i mitt rum. Gick t.ex inte attkoppla in dammsugaren.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stugvärdar med engagemang

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Besökte stugorna Njunjes, Tarrekaise och Såmmarlappa nu i augusti 2020. Som vanligt är stugvärdarna engagerade och ger oss boende det där lilla extra i form av tips, upplevelser, engagemang och ibland kanske en smakbit på egen saltad rödingrom. Tack ska ni ha!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.