STF Oskarshamn/Oscar Vandrarhem

Adress: Södra Långgatan 15-17, 57233 Oskarshamn  visa karta
Område: Östkusten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 88% (23 av 26 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(23 av 26rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

En mycket trevligt vandrarhemshotell i centrala Oskarshamn.

Rekommenderad av Hasse, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Vill du bo central till ALLT i Oskarshamn, väljer du detta vandrarhemshotell. Mer centralt kan du inte bo, gångavstånd till det mesta. Busshållplats utanför dörren om du inte kommer med bil. 5-6 minuter ner till hamnen om du kommer med båt. Mycket trevlig och omhändertagande personal. Hit kommer vi att komma fler gånger.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Diskomusik till 23.30

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 feb 2020)
“Hej! Vandrarhemmet är fräscht och väl utrustat och madrassen bra. Det enda som störde var att det i hotelldelen spelades diskomusik på hög volym till 23.30. Visst - man får tåla en del en fredag kväll, men jag vill gärna veta vad jag får. Nästa gång kommer jag att kolla noga vad hotellet har för planer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscht lågprisboende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 jan 2020)
“För endast 350 kr fick jag ett 4 bäddsrum för mig själv. Efter att åkt Gotlands färjan med ankomst kl 20 var det skönt att slippa köra till Kungsbacka på natten och starta i gryningen istället. Synd att ingången där Metall facket håller till luktar år av inpyrd rök i trapphuset men inte på vandrarhemmet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av M, Sverige (Sverige tor 05 sep 2019)
“Mitt i stan, egen toa och dusch, bra pris! Inträdesbiljett till Döderhultsmuseet!”
STF Oskarshamn/Oscar Vandrarhem svarar (tor 17 okt 2019)
Tack för din recension.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Madrasskydd

Rekommenderad av Jan-Åke Janson, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Madrasskydden upplevdes som utslitna. Resåren var uttänjda och trasiga. Detta gjorde att skydden inte låg på plats. Ett av skydden var märkt 1979. ”
STF Oskarshamn/Oscar Vandrarhem svarar (tor 17 okt 2019)
Hej Jan-Åke Tack för din recension och vi ber om ursäkt att ingen har återkopplat till dig. Vi har också upplevt att madrasskydden är väldigt slitna och har beställt nya som kom hem nu i veckan. Märkningen 1979 som du har uppmärksamt är vår kundmärkning för tvätteriet. Så det har tyvärr inget med när de är inköpta. Tack för din feedback den är väldigt uppskattad. hoppas vi ser er som gäst snart igen. Med vänliga hälsningar STF Vandrarhem Oscar i Oskarshamn
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Centralt boende

Rekommenderad av Lisbeth, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Vandrarhemmet är välordnat med bra organisation i köket med enskilda lådor i kylskåpet. Bra TV-rum.”
STF Oskarshamn/Oscar Vandrarhem svarar (tor 17 okt 2019)
Tack för din recension.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

centralt boende, nära till Gotladsfärjorna

Rekommenderad av MLM, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Ett perfekt boende när man som vi kommer med färjan från Gotland”
STF Oskarshamn/Oscar Vandrarhem svarar (tor 17 okt 2019)
Tack för din recension.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Rent och snyggt

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Prisvärt prydligt boende, bra kök och kyl, frys”
STF Oskarshamn/Oscar Vandrarhem svarar (tor 17 okt 2019)
Tack för din fina feedback.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-05 19:12:58, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.