STF Hagaby/Lantgården Vandrarhem

Adress: Hagaby 17, 387 71 Löttorp
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 92% 100 av 109 rekommenderar (32 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(100 av 109rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 32)

Vackra omgivningar men underdimensionerat kök

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Vandrarhemmets plussidor är det fantastiska läget, de relativt rymliga och trevliga rummen samt den stora fina trädgården. I covidtider var det ett stort plus att det alltid gick att sitta ute och att det fanns många sittplatser med bord i trädgården. Närhet till relativt lugn badplats bortom masshysterin på Böda strand är också ett plus. På minussidorna ligger framförallt det underdimensionerade köket i huvudbyggnaden. Som gäst kände jag mig ofta i vägen för vandrarhemspersonalen i och med att vi alla (inklusive vandrarhemspersonalen och deras privata familjemedlemmar) delade diskutrymmen, porslin och ugn. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Övernattning LantgårdenÖland 16-19aug i enken stuga.

Ej rekommenderad av Anna-Karin , Sverige (Sverige lör 21 aug 2021)
“Stugan var trevlig men det var kallt. Ett element på 2rum och kök är förlåtet. Det blev inte varmt. Upplevde ute miljön var mörk, behövs mer belysning. Tycker avståndet till toalett var långt vid besök kväll och natt. Det kändes otryggt pga dålig belysning och alla buskar och högt gräs.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Det vänliga vandrarhemmet i Löttorp

Rekommenderad av M-E-J, Sverige (Sverige tor 19 aug 2021)
“Ett bra utgångsläge för dagsutflykter på norra Öland. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Köket/diskning efter frukosten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Vandrarhemmet har både servering av frukost och att en själv kan göra frukost. Det finns då en avskild del för förberedelser av frukosten som ska serveras men när det gäller diskning så sker det på samma yta där vi som själv gör frukost. Det finns då bara en enkel diskmaskin som inte är specifik för större hushåll med snabbare program. Dels blir det väldigt mycket folk på liten yta, dels kommer ”vi andra” inte till att diska eftersom vasken är överfull av disk efter den serverade frukosten. Vi ska samtidigt inte diska under rinnande vatten eftersom det är stor vattenbrist på Öland. Och inte trängas på grund av pågående pandemi. Detta behöver verkligen åtgärdas! Lämpligast vore det med en diskmaskin i vardera köksdel, en för boende och en för personalen. Då skulle det bli mindre trängsel och trevligare stämning kring situationen.”
STF Hagaby/Lantgården Vandrarhem svarar (sön 22 aug 2021)
Tack för dina synpunkter. Vi är medvetna om problemet under ett par veckor under högsäsongen och kommer att ha nya rutiner nästa år, dvs att gästköket i huvudbyggnaden kommer att stängas under ett par timmar dessa morgnar och gästerna hänvisas till ett större gästkök i huset bredvid.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra beläget vandrarhem på Öland

Rekommenderad av Jacob, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Bra beläget vandrarhem nära till många fina pärlor på norra Öland. Vi hade dock inget varmvatten i vårt hus (Vita villan) på grund av att varmvattenberedaren gått sönder dagen innan. Vi fick lite tjata oss till en liten kompensation i form av avresestäd, kan tycka att denna kompensation borde varit något högre med tanke på vad vi betalade. Men framför allt borde den kommit från boendet själva. Annars praktiskt hus med rymliga rum, en fin trädgård och härlig kvällssol. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“Bra vandrarhem! Fräscht, trevligt och bra med sittplatser och eldplatser utomhus. Förbättringspotential: fler toaletter, renovera duschen, fler gemensamhetsutrymmen inomhus.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lantligt boende nära bad och shopping

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Som hemma fast borta. Nära till bad, restauranger och övriga nödvändiga affärer. Jättemysigt att inhandla kvällens köttbit hos Rosas i Löttorp och potatis,grönsaker och jordgubbar hos bonden i Källa. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Trevligt boende med perfekt läge!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Trevligt boende med perfekt läge! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt men slitet

Ej rekommenderad av Alba Pettersson , Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Lantgården var mysigt med jättefin personal/ägare och toppenfrukost. Men tyvärr måste vi berätta att boendet var väldigt slitet och luktade mögel. ”
STF Hagaby/Lantgården Vandrarhem svarar (sön 08 aug 2021)
Det var tråkigt att du inte var nöjd med ditt boende hos oss. Vi har en retroprofil på vår anläggning och det innebär att vi hellre renoverar och underhåller istället för att byta ut och riva ut. Många av våra gäster uppskattar vår profil och uppskattar också vårt hållbarhetstänk. Vi vet inte var du tyckte att det luktade mögel, men vi ska undersöka saken vidare.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Boende v 28

Rekommenderad av Linnéa , Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Helt underbart ställe, trevlig personal, vi bodde i Vita Villan och det var perfekt för vår stora familj! Stor trädgård och närhet till badplatser. Vi började genast planera för semester nästa år! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.