STF Katrineholm Stora Djulö vandrarhem

Adress: Stora Djulö, 641 92 Katrineholm
Område: Södermanland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 74% 23 av 31 rekommenderar (15 recensioner)

Gästbetyg: 74%

(23 av 31rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 3,9 av 5
Boendestandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,3 av 5
Städning 3,6 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Härlig miljö och små men familjära gemen...

Rekommenderad av Malou, Sverige (Sverige ons 18 aug 2021)
“Härlig miljö och små men familjära gemensamma utrymmen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väl värt att besöka

Rekommenderad av Becca, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Perfekt för barn, med mycket kul att hitta på på en liten yta. Det finns 4H-gård, hembygdsmuseum, badplats och lekplats precis runt hörnet. Rummen är charmiga och de gemensamma ytorna fungerar utan problem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräschör

Ej rekommenderad av Resenär i Österled, Sverige (Sverige tor 12 aug 2021)
“Rummet var helt i sin ordning men jag upplevde att städningen och den sista finishen saknades. Städningen var inte optimal i de gemensamma utrymmena. Hade detta åtgärdats hade det verkligen lyft helhetsupplevelsen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt boende i kulturmiljö

Rekommenderad av Andreas Persson, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Ligger fantastiskt fint i anslutning till hembygdspark och öppet jordbrukslandskap. Rummen håller enkel standard såsom man kan förvänta sig av ett vandrarhem. Gemensamma ytor städade och i ordning. Mellan de gamla husen finns bord och stolar där man inta sin måltid eller bara sitta och ha det gott. Rekommenderar detta vandrarhem till alla som söker ett enkelt boende i en fin omgivning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vacker utemiljö men lite märkligt med pe...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Vacker utemiljö men lite märkligt med personalens hundar som var lösa och personalens alla barn. Kändes som om man inkräktade lite.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fel rum

Ej rekommenderad av Kakan, Sverige (Sverige sön 06 jun 2021)
“Vi hade bokat rum m hund ca en månad innan. Vid ankomst blev det förväxling, den som tog emot oss trodde vi var några andra m hund som hade bokat igår. Alltså fick vi det sämre rummet ffa utan myggfönster och pga värmen sov vi inget. Det andra gänget fick en mysig liten stuga. Vi fick ett litet rum stora huset. Det var en gammal dam som bodde där och de som bedrev stället fick vi bara träffa som hastigast flera timmar efter vår ankomst. Allt kändes lite som lösa boliner. I köket saknades mycket och kändes mest som hopplock. Vi delade kök m den gamla damen. Annars var det ett fins ställe men rummet som sagt mycket trist. Ägarna sa också att bokning genom STF inte syntes lika bra i deras system vilket bidrog till förväxlingen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Otroligt mysigt med lite minus

Rekommenderad av Klara, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Ett otroligt mysigt vandrarhem med karaktär. Minuspoäng för att fönstret inte gick att öppna helt för att vädra ut den heta luften och för att det saknades jalusi eller mörkläggningsgardin. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende nära natur

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Bra boende på gård med samlade hus och en stor gräsmatta för aktiviteter och fika i mitten. Nära nog till bra bad för barn och vuxna samt minigolf 18 hål. Enkelt att komma ut på promenader, fin omgivning. Uteleksaker för barn får tas med.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendet har ett hundrum med egen ingång!

Rekommenderad av Hunden Ronja, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Boendet har ett hundrum med egen ingång!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dyrt som ett hotell utan de fördelar som...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Dyrt som ett hotell utan de fördelar som finns på hotell (bäddning, dusch och toalett på rummet, samt frukost), personalen kom 30 minuter för sent till incheckningen och vissa gäster fick vänta en timme. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.