STF Trosa/Lagnö Studio Vandrarhem

Adress: Lagnö Gård, 619 92 Trosa  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 85% (40 av 47 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(40 av 47rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Alldeles för lyhört! Dålig frukost, inte...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Alldeles för lyhört! Dålig frukost, inte värt pengarna. Frukosten bestod av ägg kaviar bröd kaffe te gurka tomat 2 sorters ost 1 kanna yoghurt juice 1 sorts flingor o mysli. Inget köttpålägg. Gitene”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

kärleksfullt

Rekommenderad av Michael, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Både skötsel och mottagandet och allt därikring vr till belåtenhet Vill gärna återvända om ödet så vill”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trädkoja i Trosa

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 jun 2019)
“Mkt vacker plats, gott att sitta på verandan uppe i trädet och hänga. Mkt god frukost!”
STF Trosa/Lagnö Studio Vandrarhem svarar (fre 12 jul 2019)
Vad kul att höra att ni gillade frukosten!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt boende bland djuren på landet

Rekommenderad av Anne, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Mycket pittoreskt och trevligt boende för oss som har hund och inte kan bo riktigt överallt. Elin var väldigt tillmötesgående och serviceminded. Visst hade det varit bra med en dusch till bastun och visst hade det varit trevligt med större kylmöjligheter men vill man ha ett boende till en bra peng som dessutom tar emot hundar så är detta absolut värt och mysigt med hönsen,fåren och hästarna ”
STF Trosa/Lagnö Studio Vandrarhem svarar (fre 12 jul 2019)
Fint att ni gillade oss! Dusch till bastun är i planeringspipen och kommer komma! Jag hoppas så småningom även kunna göra om gemensamhetsköket lite och kanske få loss lite plats till en till kyl. Till dess får man ta till hjärterummet! Hälsningar, Ellen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Spindelväv, väldigt lyhört, mycket ljud ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Spindelväv, väldigt lyhört, mycket ljud från de andra boende, båda sent och tidigt, inte prisvärt”
STF Trosa/Lagnö Studio Vandrarhem svarar (fre 12 jul 2019)
Hej! Vad tråkigt att höra att ni inte är nöjda. Eftersom vi är ett litet ställe i ett gammalt hus så kan det tyvärr bli lite biljud från andra boende. Vi försöker kompensera detta så gott vi kan med ljudabsorbenter och textilier. Gällande spindelväv så kan jag endast beklaga. Vi tar till oss detta och ska arbeta för att det inte upprepas. Hälsningar, Ellen
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

För dyrt för standarden. Skulle kunnat a...

Ej rekommenderad av Gäst, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“För dyrt för standarden. Skulle kunnat acceptera den om det var billigare. Vi bodde sedan på hotell med lakan, handdukar, frukost samt städning för 200kr mer för två personer.”
STF Trosa/Lagnö Studio Vandrarhem svarar (fre 12 jul 2019)
Hej! Vad tråkigt att ni inte var nöjda. Ni får gärna kontakta mig direkt så kan vi diskutera vidare vad ni inte var nöjda med i standardväg. Med vänlig hälsning, Ellen
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Best filmstudio!

Rekommenderad av LL, Tyskland (Tyskland mån 07 jan 2019)
“It was amazing! The house is an old filmstudio - an some stuff is also the decoration. On our last day we had a power breakout due to the storm. The team came early in the morning an bring candles - so we had a classic candle-light breakfast. Thanks a lot to you! Tack so mycket!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyhört

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Flera mindre barn som hördes väl.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews