STF Trosa/Lagnö Studio Vandrarhem

Adress: Lagnö Gård, 619 92 Trosa  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 86% (65 av 76 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(65 av 76rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Lantlig idyll

Rekommenderad av Malin W-O, Sverige (Sverige ons 07 okt 2020)
“Charmigt boende i vacker natur och i en liten levande genuin by.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bo i ett träd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Helt fantastiskt att bo i ett träd. Sitta mitt i trädet och blicka ut över gården. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trädkojan och personalens bemötande var topp!

Rekommenderad av Familjen O, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Personalens bemötande och service var i toppklass! Det var gemytlig atmosfär och trevlig inramning av boendet. Trädkojan var ett roligt (men dyrt) äventyr!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mysigare trädkoja finns inte.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Romantiskt, mysigt, intimt och bara så skönt avbrott från livet hemma med amå barn. 😍 Vi hade med oss kalla tapas att äta till middag och frukosten som serverades, var både lyxig och perfekt. Vi kommer tillbaka nästa sommar. ❤️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Supersympatiskt bemötande och härlig vis...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Supersympatiskt bemötande och härlig vistelse i trädkojan. Lyxigt med frukostkorg och lakan trots vandrarhem. Plus för klimatmedvetenhet och vegetarisk frukost som självklarhet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Barnvänligt och mysigt

Rekommenderad av Henrik Teljfors, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Ett väldigt barnvänligt och mysigt boende i lummig natur. Extra plus också till biosalongen där vi kunde ha filmkväll när barnen somnat. Vi är väldigt nöjda!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackra om givningar ,härlig trädgård , m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Vackra om givningar ,härlig trädgård , mycket fin frukostkorg”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

STF Trosa

Ej rekommenderad av Maja, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Rummet var med öppet fönster och trasigt myggnät. Tapeterna fyllda av dödade mygg. Sängarna nedlegade så att man hamnade snett. Frukosten var bra ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Kuddarna var riktigt dåliga vilket gjord...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Kuddarna var riktigt dåliga vilket gjorde att vi knappt fick en blund i ögonen. Väldigt slitet rum med stora fettfläckar på väggarna, trasiga tygstycken till gardiner. Smutsigt, dammigt och grus på golvet. Tömde inte papperskorgen tillräckligt regelbundet på toaletterna så låg högar med papper i hörnet på golvet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Tack till Ellen !!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Tack till Ellen !!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.