STF Trosa Lagnö Studio

Adress: Lagnö Gård, 619 92 Trosa
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 88% 65 av 74 rekommenderar (28 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(65 av 74rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 36)

Brister i kommunikationen

Ej rekommenderad av Christine , Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Vissa brister i servicen. T.ex fick ej svar på mail inför vistelsen och ingen personal på plats när vi kom. Dålig info på hemsidan angående in-och utcheckning och extra kostnader. Själva boendet var generellt väldigt trevligt och fina omgivningar. Vi saknade myggfönster i rummet vilket resulterade i att vi jagade mygg hela kvällen och därefter en väldigt varm natt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig ide, dåligt utfört

Ej rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Vi tycker idén är bra och potentialen finns men allt är halvdant gjort, inredningen är från 90talet, duschen har några konstiga draperier med dålig praktisk lösning. Det saknades även varmt/ljummet vatten i duschen. Vilket stod med en post it vilket kändes ganska oproffsigt. Bastun var placerad mitt bland borden där andra gäster sitter vilket gjorde de obekvämt att basta. Det borde ha funnits en nätdörr för att kunna skapa korsdrag då de var väldigt varmt och bara ett fönster som gick att ha öppet pga insekter och mygg. Ellen var väldigt trevlig och vi tyckte att vår resa blev väldigt lyckad. Vi hade med oss vår baby och var nöjda trots att vi inte tyckte faciliteterna levde upp till de vi betalat för. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

En natt räcker

Ej rekommenderad av Erika , Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Inte så mysiga trädgårdsmöbler, fanns liksom ingen härlig häng-yta utomhus. En liten toalett för alla rum på nedervåningen. Ganska fint ställe men en natt räckte. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Jättefint vandrarhem i vacker natur

Rekommenderad av Solveig, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Verkligen trevligt vandrarhem strax utanför idylliska Trosa i vacker miljö. Nära till badstrand, skogspromenad och cykelstråk. Mycket trevligt bemötande. Andra gången jag bodde där och jag planerar att återkomma.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Personal was friendly and very kind.Brea...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Personal was friendly and very kind.Breakfast was really good ;).I would recommend this place ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hängmatta

Rekommenderad av Gun, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Fint och mysigt ställe. Vi sov i hängmattorna ute i trädgården. God och riklig frukostkorg ute i solen. Rekommenderar detta ställe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Charmigt o lantligt

Rekommenderad av S o L, Sverige (Sverige ons 16 jun 2021)
“Bokade träd kojan. Åt medhavd lunch i den trevliga trädgården då vi var tidiga innan incheckningen . Mysigt med eget boende lite avsides då övriga borende är i längan i rum . Kojan har en mindre altan /balkong som skulle bli mer trivsam om träden framför beskärs lite då solljuset inte orkar in mellan bladverket. Vi satt ute hela kvällen med filtar och tänt ljus Det var .mysigt . Gillar man får så var de i hagen nedanför och underhöll oss sent inpå natten . Frukost korgen rek varmt . Innehöll god varierande frukost med allt man kan önska sig . Skön promenad stråk i närområdet . Kanske lite slitet ,men om fler bokar in sig så kanske inköp av bättre stolar kan köpas in till balkongen. 😀 ”
STF Trosa Lagnö Studio svarar (tor 24 jun 2021)
Hej! Kul att ni gillade det! Tack för input om träden, det får vi ta itu med!. Det växer så det knakar här ute på landet! Välkommen åter! Ellen
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk vistelse i trädsviten

Rekommenderad av Magnus , Sverige (Sverige ons 16 jun 2021)
“Tack för en underbar vistelse i trädsviten. Fint boende, underbar bastu och god mat. Vi kommer snart tillbaka. Tusen tack! /Magnus och Hanna”
STF Trosa Lagnö Studio svarar (tor 24 jun 2021)
Hej! Vad kul att ni hade en härlig vistelse hos oss. Välkomna tillbaka! Hälsningar, Ellen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

The accomodation was unreachable by phon...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 jun 2021)
“The accomodation was unreachable by phone, email or facebook messenger. The phone number had changed a year ago and no-one had noticed. The common areas like the living room where dirty, with dust crumbs and dead flies - nothing had been cleaned in what looked like a year, it was disgusting. Our room had horrible stains all over the wallpaper, giving it a horror house feel, where old lamps shades and bookshelves used to be. As soon as we arrived, we wanted to leave. We joked that during our weekend stay, we could have time to freshen up the whole room with plaster and paint - which made us wonder why the hosts hadn't done the same. Our bedside tables were covered in a thick coating of dust. Oddly the best part of the service were the bikes - which we were good condition and let us escape our depressing surroundings. ”
STF Trosa Lagnö Studio svarar (tor 24 jun 2021)
I am so sorry to hear about your situation during your stay here. We are aware that some of our rooms need some coating, and are just now sorting with some renovations! I am very sorry to hear that the cleaning was not up to standards and will se over our routines to see what might have been missed there. We are very sorry about the misshap with the communications, we had some technical issues a while ago but are now up and running again in all our channels! Best, Ellen
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Underbar trädkoja i lövverket - och fantastiskt fin frukost i korg utanför dörren!

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige lör 12 jun 2021)
“Fantastiskt att bo i trädhuset. Enkel standard på själva boendet, men supermysigt uppe i trädens lövverk, med utsikt över en liten å. Härlig balkong/terass i trädet. Underbar, riklig och jättegod frukost i en korg utanför dörren på morgonen. Verkligen toppen och supermysigt!”
STF Trosa Lagnö Studio svarar (tor 24 jun 2021)
Vad kul att höra att ni gillade det! Hälsningar, Ellen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.