STF Trosa/Lagnö Studio Vandrarhem

Adress: Lagnö Gård, 619 92 Trosa  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 84% (49 av 58 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(49 av 58rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 20)

STF Trosa

Ej rekommenderad av Maja, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Rummet var med öppet fönster och trasigt myggnät. Tapeterna fyllda av dödade mygg. Sängarna nedlegade så att man hamnade snett. Frukosten var bra ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Kuddarna var riktigt dåliga vilket gjord...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Kuddarna var riktigt dåliga vilket gjorde att vi knappt fick en blund i ögonen. Väldigt slitet rum med stora fettfläckar på väggarna, trasiga tygstycken till gardiner. Smutsigt, dammigt och grus på golvet. Tömde inte papperskorgen tillräckligt regelbundet på toaletterna så låg högar med papper i hörnet på golvet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Tack till Ellen !!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Tack till Ellen !!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem

Rekommenderad av Solveig, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Jättetrevligt vandrarhem i härlig miljö några kilometer från Trosa. Nära till badsjö många fina skogsvägar för promenader/vandringar. Vandrarhemmet har cyklar man kan låna/hyra för att ta sig in till pittoreska Trosa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt och grönt

Rekommenderad av H, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Trevligt lugnt lägga nära bad och Trosa. Bra bemötande och service. Enda bristen var för få toaletter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturnära

Rekommenderad av Picassosviten, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Skön stämning och få en frukostkorg i den lummiga trädgården. Vill man ha lantligt är detta rätt val.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Inte prisvärt och rörigt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Tyvärr alldeles för dyrt sammantaget. Trevlig personal men mörka rum som var dåligt städade. Låg nära väg och bredvid förskola så lite oväntat. Ta hellre med egen frukost än att vänta på frukostkorg fram till lunchen. Mycket trafik pga golfbanan precis bredvid.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Frukosten var undermålig. Rummet som kos...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Frukosten var undermålig. Rummet som kostade som ett fina hotellrum höll inte måttet. Dammråttor o ofräscht. Handsprit saknades på rummet.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fantastisk frukost, men extremt lyhört

Ej rekommenderad av Larry Tratt, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Uppskattade mycket den härliga frukostkorgen att ta med ut i trädgården, och de vackra omgivningarna. För övrigt väldigt lyhört, speciellt i det lilla rummet innanför köket. Det skulle jag nog enbart rekommendera till någon med grav hörselnedsättning. Trånga gemensamma ytor i köket, och bara en liten kyl för samtliga gäster. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättemysigt vandrarhem, fint att kunna ä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jun 2020)
“Jättemysigt vandrarhem, fint att kunna äta god frukost i trädgården. Tyckte inte att bilderna på hemsidan riktigt gjorde stället rättvisa..”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.