STF Brattfors Gård Vandrarhem

Adress: Brattfors Gård, 68291 Filipstad
Område: Värmland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 90% 18 av 20 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(18 av 20rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Ett mycket bra och prisvärt boende med e...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 sep 2021)
“Ett mycket bra och prisvärt boende med en mycket trevlig värdinna. Ett lugnt område med vandringsleder i närheten. Ligger nära en stor väg men det var inte så störande. Boende i lägenheter med en trappa upp från köket till badrum och sovrum. Även en trappa upp från ytterdörren till två av lägenheterna. Enda nackdelen var att det luktade unket vilket gjorde att all packning, kläder, håret mm luktade efter att vi åkt därifrån.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Brattfors

Ej rekommenderad av Lelle, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Vårt intryck var att möblerna var ett hopskrap av trasiga soffor etc. Köksbordet var endast för 2 personer. En TV inget samlingsrum, dammigt spindelnät i fönstren. Skitigt på altanen. Nej hit åker vi inte igen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Missvisande information angående boendet...

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Missvisande information angående boendet. På hemsidan står det att man bor i en flygel till huvudbyggnaden. Vi hänvisades till ett lofthus med lufttrappa flera meter hög. Om detta stod det ingenting i beskrivningen på hemsidan. P.g.a. mina dåliga knän kan jag inte gå i sådana trappor så vi fick åka därifrån och leta annat boende, 860 kr fattigare. Därför kan jag inte recensera boendet. ”

Lantgård nära Filipstad

Ej rekommenderad av Dancri, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Boendet stämde inte med bild/information från stf hemsida. Fick en ”lägenhet” med 3 rum istället för 2-bäddsrum enligt informationen. Uselt standard och utsikt över ladugården med kor. Ej så trivsamt. Det hela övervägdes lite av bra frukost som kom utanför dörren i en picknick korg. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Coronasäkert semestrande

Rekommenderad av Birgitta, Sverige (Sverige mån 16 nov 2020)
“Hej, Jag och min väninna reste till Kristinehamns museum för att se utställningen Katja of Sweden - i princip dagen innan jag tror att de fick restriktioner att stänga p g a smittorisken. Vi valde att bo på STF Brattfors Gård till vilken vi kom en mörk, regnig novemberkväll. Vi hade ringt i förväg och förhört oss om hur vi bäst skulle hitta, prata om frukostönskningar och om det fanns någon restaurang i närheten. Vi var i Filipstad då vi ringde och hann göra mat- och dryckinköp innan vi styrde kosan mot Brattfors, vi fick göra en U-sväng i mörkret innan vi kom rätt men sen var det härligt att ha ett helt hus för oss själva, laga mat och ha det gott innan vi somnade. På morgonen stod en fullmatad frukostkorg utanför dörren, vi åt och njöt och vände åter mot Stockholm via Skultuna bruk. En minisemester med avstånd och närhet i säker blandning. Tack för god frukost och säkert bemötande Brattfors Gård!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Brattfors

Rekommenderad av Claudia , Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Brattfors är toppen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vänligt och serviceinriktat bemötande. O...

Rekommenderad av M.D., Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Vänligt och serviceinriktat bemötande. Och en fantastisk frukost! Efter att ha läst tidigare kommentarer om just frukosten var förväntningarna höga, och de överträffades!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättebra

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Jättebra boende i en fantastisk miljö! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.