STF Brattfors Gård Vandrarhem

Adress: Brattfors Gård, 68291 Filipstad  visa karta
Område: Värmland (Naturnära)
Gästbetyg: 84% (32 av 38 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(32 av 38rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Mysigt boende

Rekommenderad av MrT, Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Ligger mysigt på en gård. Trevliga lägenheter som skulle behöva lite upprustning. Hade beställt frukost och den var superbra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En frukost utöver det vanliga

Rekommenderad av Ingemar, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Det kom en korg med den frukostmaten vi kommit fram till ihop med väninnan - utanför vår dörr vid det klockslag vi bestämt. Så gott så skönt och så härligt - lever på det fortfarande”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Snedtak

Rekommenderad av Laban, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Snedtak i sovutrymmen trivs jag inte med. Har lite fobi. Hustrun sov gott. Skönt att slippa våningssäng. Någon slags info om sovplats kanske. Annars härlig miljö runt omkring. Masugnshytta + liten fin by.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lantligt läge

Ej rekommenderad av Majsan, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Frukost i en korg på trappan med hembakat bröd. Mycket positivt. 2 rok till eget förfogande, men mer att städa. Men det mesta är gammalt och behöver fräschas upp. Köket dålig standard med kantstött porslin. Jättedålig städutrustning. Dåliga sängar och inga riktiga sänglampor. Läget är bra och nära till många naturreservat.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt bemötande. Bra frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Trevligt bemötande. Bra frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Egen lägenhet, perfekt för vandring

Rekommenderad av Johanna, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Tillbringade två nätter på vandrarhemmet, var perfekt beläget för en vandring längs Brattforsleden. Själva boendet var bra, vi hade en helt egen lägenhet med kök och badrum. Överlag fräscht även om möbler etc var rätt gamla, men vi hade allt vi behövde.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Brattforsgården

Rekommenderad av Familjen Larsson, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Mycket trevligt bemötande och god frukost med hembakt bröd och svenska produkter. Bra med eget kök och badrum. Fin vandring i Lungälvsravinen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Brattfors vandrarhem

Ej rekommenderad av Turehof, Sverige (Sverige lör 13 jul 2019)
“Vi hade en trerummare med kök, dusch och uteplats på loftgång. Helt ok, men inte det lilla extra som hade lyft stället till något alldeles särskilt. Inte så bra utrustat, ex hade en större kastrull för pastakokning varit bra, och kanske dags för en ny stekpanna. Lite sunkigt. Idylliskt med korna utanför, och vacker gård. Synd att det inte tas tillvara bättre.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt boende i härlig miljö

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Mycket bra och trevligt bemötande. Till och med hunden kom och hälsade glatt! Boende i flygelbyggnad med undervåning (kök och matplats) och övervåning (sängar, TV och badrum) kändes stort och lyxigt. Dusch i badkar under snedtak är väl inte det bästa men i mitt tycke detalj som inte förtar det som i övrigt var toppen. Den rikliga frukosten med färskt, nybakat bröd är väl värd pengarna! Passa på att gå ned i "Lungälvsravinerna" (https://www.lansstyrelsen.se/varmland/besok-och-upptack/naturreservat-i-varmlands-lan/lungalvsravinerna.html) på andra sidan vägen, bredvid den gamla hyttan. Fantastisk åmiljö, men leden skulle behöva röjas och skötas bättre i den norra ändan, Länsstyrelsen!. En hel del träd har fallit över stigen och gjort framkomligheten ytterst begränsad på vissa ställen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig gårdskänsla

Rekommenderad av Eva o Gert, Sverige (Sverige sön 24 feb 2019)
“Vi fick hela loftgångshuset för oss själva. Riktigt på landet med natursköna områden intill. Frukost, mycket god och närande, serverad i en korg utanför dörren. Kunde inte varit bättre. Hit kommer vi gärna fler gånger.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället