STF Rengsjö Ohlandersgården Vandrarhem

Adress: Knyssla 8381, 821 98 Rengsjö  visa karta
Område: Hälsingland (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (43 av 43 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(43 av 43rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Ohlandersgården +++++

Rekommenderad av Marie o Carina, Sverige (Sverige mån 30 sep 2019)
“MYCKET TREVLIG VÄRDINNA OCH MILJÖN VAR FANTASTISK”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

hemtrevnad

Rekommenderad av astrid, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Om man, som jag, gillar trasmattor, pärlspont, gamla möbler, farstukvist, stora gemensamma utrymmen, stor trädgård, vackra stora hus och personlig personal så är Rengsjö vandrarhem helt underbart. Lägg därtill skogar, ängar, och i trädgården äppelträd och blommor. Vackra hälsinggårdar både här och i omgivningen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lantlig miljö.

Rekommenderad av ’In, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Härligt gammaldags stil. Stora sällskapsrum och bra kök. Familjärt. Fin trädgårdsinnergård. Helt enkelt mysigt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt OK. Ej dusch och toalett på rummet,...

Rekommenderad av P E, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Allt OK. Ej dusch och toalett på rummet, men nära i korridoren. Helt acceptabelt på vandrarhem. Priset 300:- per person och natt känns något högt men jag har föga att jämföra med. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En smultronställe jag fortsätter att återvända till, både ensam och i sällskap.

Rekommenderad av Isabel, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Mottagna med värme, hjärta och omtanke av värdinnan till förträffliga Ohlandersgården. Trivsamt boende i hälsingegård med härlig atmosfär och undersköna vyer. Den vackra trädgården och det kringliggande landskapet är en lisa för själen. En utomordentlig plats för den som söker ro och vila. Det omgärdade läget (utan bilväg direkt inpå knuten), de generösa ytorna och trädgårdens växtlighet ger barnen plats för lek och upptäcktsfärder. Boendet passar för alla åldrar, för ensamresenären såväl som för par, familjer och större sällskap. Utmärkt frukostbuffé, för den som inte lagar egen, och fina promenadstråk. Närhet till både Bollnäs och Söderhamn, liksom till turistmål som Västerby hembygdsgård, Växbo Lin och Trolldalen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt och funtionellt

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Mycket trivsamt ställe. Vänligt bemötande. Rummen var funktionella snarare än pittoreska, men utemiljön var vacker. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar plats

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Rengsjö/Knyssla är ett jättefint vandrarhem beläget i en mycket vacker Hälsingegård. Rummen är rena och fina. Miljön är stilla och slående vacker. Kristina som har vandrarhemmet är jättetrevlig och finns i närheten hela tiden om något behövs. Frukosten var rejäl och jättegod med såväl gröt och ägg som riktigt kaffe. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar trädgård!

Rekommenderad av Kajss, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Väl värt ett besök!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.