STF Långasjö Vandrarhem

Adress: Kyrkvägen 39, 36195 Långasjö  visa karta
Område: Glasriket (Naturnära)
Gästbetyg: 97% (57 av 59 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(57 av 59rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Bemötande

Rekommenderad av Berit, Sverige (Sverige tor 24 sep 2020)
“Viktigt är bemötande, man känner sig verkligen välkommen. Speciellt när man första gången besöker ett nytt boende”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt och fräsch vandrarhem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Lugnt och fräsch vandrarhem”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

fridfullt och trevligt bemötande

Rekommenderad av Elin , Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Ett fint vandrarhem i lugnt läge med närhet till fin sjö man kan promenera runt och bada om det är väder. Lite annorlunda långsmalt hus med två rum per ytterdörr. Fräscha rum. Trevligt bemötande, fina små presentsaker fanns att köpa i receptionen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och mysigt boende i brygghuset, perf...

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Bra och mysigt boende i brygghuset, perfekt läge för barnfamiljer med närheten till sjön och lanthandeln. Mycket trevlig värd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt!

Rekommenderad av Ulla lidheim, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Så otroligt fint ställe, välskött, smakfullt inrett och så fint bemötande! Rent! Fina omgivningar att vandra,cykla i bada m.m.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 jun 2020)
“För andra gången bodde vi i Långasjö. Fin service och fantastiska miljöer runt omkring. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett bra vandrarhem

Rekommenderad av RagRobpåmc, Sverige (Sverige fre 19 jun 2020)
“Allt från miljö, bemötande och rum var av hög kvalitet. Köket var välfyllt och frukosten var superbra. Långasjö är en idyll, väl värd en omväg!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugn pärla

Rekommenderad av L, Sverige (Sverige fre 17 apr 2020)
“Mysigt, tyst och välskött ställe med perfekt läge intill sjö och skog. Mitt i prick för barnfamiljer som vill relaxa och njuta av naturen och komma ner i varv. Mycket trevlig och hjälpsam värdinna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Höstweekend

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 15 okt 2019)
“Jag och min man brukar bo en helg i oktober på Långasjö Vandrarhem och gjort det i många år. Fin natur och bra svampskogar. Nästan alltid tur med vädret.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

en natt

Rekommenderad av Gunnel, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“en natt ger inte så mycket, men promenaden runt sjön var trevlig och miljön i stort”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.