STF Långasjö Vandrarhem

Adress: Kyrkvägen 39, 36195 Långasjö  visa karta
Område: Glasriket (Naturnära)
Gästbetyg: 96% (46 av 48 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(46 av 48rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Höstweekend

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 15 okt 2019)
“Jag och min man brukar bo en helg i oktober på Långasjö Vandrarhem och gjort det i många år. Fin natur och bra svampskogar. Nästan alltid tur med vädret.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

en natt

Rekommenderad av Gunnel, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“en natt ger inte så mycket, men promenaden runt sjön var trevlig och miljön i stort”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

snålt

Ej rekommenderad av Agge, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Jag hade bokat ett tvåbäddsrum. Det fanns inga enkelrum. Jag reste ensam. I deras informationspapper på rummet stod det att enkelrum gavs 100kr rabatt. När jag talade med värdinnan om detta sa hon att de inte hade ett sådant avtal med STF. Jag stod kvar och då gav hon mig 50kr för att bli av med mig. Jag tyckte gott hon kunnat ge mig 100kr rabatt. På Öland hade jag fått 400kr i rabatt för två nätter på ägarens eget initiativ.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Sympatiskt

Rekommenderad av Kina, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“Fint självhushållskök. Nära till fin badsjö, promenadrunda runt sjön och med eka att låna fritt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt boende i historisk miljö

Rekommenderad av Anett, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Vi hade en kort men mysig vistelse på vandrarhemmet. Vandrarhemsvärden var mycket trevlig och hjälpsam och frukosten var väldigt bra! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utvandrare från bygden.

Rekommenderad av Lennart Melin, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Besökte vandrarhemmet första gången för flera år sedan och blev överraskad vid besöket. I "Musei-stugan" fanns min egen farmor nämnd som en av återvändarna. Hon reste ut 1911 som Matilda Karlsson och kom åter som Helen Ericsson 1919. Bra initiativ att dokumentera och beskriva den lokala emigrationshistorien. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

lugnt och trivsamt i välskött miljö

Rekommenderad av MAJLIS Lundström, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“ Trevligt bemötande i vacker, historiskt förankrad miljö (Vilhelm Moberg, utvandrarland och glasrike) i ett samhälle (Långasjön) som andas social sammanhållning, omsorg och omtanke om gemensam miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Långasjö är världens skönaste!

Rekommenderad av Kurt Schmidt, Danmark (Danmark sön 14 apr 2019)
“Kyrkstallarne är en pärla! Sydostra Småland är det vackraste landskap, jag känner till, kanske därför att min morfar o mormor kom därifrån. Inte reste de till Amerika. Dom var statare, o fann ett liv i Köpenhamn, men utvandrare var dom. O dom har ganska säkert haft hemlängtan tills dom dog på sextitalet. Långasjö Vandrarhem är välbevarat utifrån, men inuti så ganska modernt o bekvämt, dusch o toa deles bara med grannen, köket stort - även soffor finns där. Trevligast av allt, Eva hade plockat anemoner( dansk namn, vet inte vad dom heter på svenska) o satt dom i en vas på rummet! Måste säga att jag ville inte därifrån!”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (lör 01 jun 2019)
Tack så väldigt mycket för era fina ord! Ni är hjärtligt välkomna tillbaka!/Eva
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kyrkstallarna Långasjö

Rekommenderad av Jessica, Sverige (Sverige tis 12 mar 2019)
“Väldigt mysigt boende. Älskar att rummen är omgjorda kyrkstallar och tycker om den gammaldagsa stilen på inredningen. ”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (tis 02 apr 2019)
Tack så mycket för den fina recensionen 😊
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Guldgrävarstugan Långasjö

Rekommenderad av Magdalena, Sverige (Sverige ons 23 jan 2019)
“Lite besvärande ljud från luftvärmepumpen under nätterna. Väldigt hög mysfaktor. Trevlig fuskbrasa. Vandringsleder alldeles intill vandrarhemmet. Att tänka på att skolan ligger alldeles intill. Skolvägen går två meter från stugan. ”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (tis 02 apr 2019)
Tack så mycket för era synpunkter!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.