STF Långasjö Vandrarhem

Adress: Kyrkvägen 39, 36195 Långasjö  visa karta
Område: Glasriket (Naturnära)
Gästbetyg: 95% (38 av 40 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(38 av 40rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Fantastiskt!

Rekommenderad av Ulla lidheim, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Så otroligt fint ställe, välskött, smakfullt inrett och så fint bemötande! Rent! Fina omgivningar att vandra,cykla i bada m.m.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 jun 2020)
“För andra gången bodde vi i Långasjö. Fin service och fantastiska miljöer runt omkring. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett bra vandrarhem

Rekommenderad av RagRobpåmc, Sverige (Sverige fre 19 jun 2020)
“Allt från miljö, bemötande och rum var av hög kvalitet. Köket var välfyllt och frukosten var superbra. Långasjö är en idyll, väl värd en omväg!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugn pärla

Rekommenderad av L, Sverige (Sverige fre 17 apr 2020)
“Mysigt, tyst och välskött ställe med perfekt läge intill sjö och skog. Mitt i prick för barnfamiljer som vill relaxa och njuta av naturen och komma ner i varv. Mycket trevlig och hjälpsam värdinna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Höstweekend

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 15 okt 2019)
“Jag och min man brukar bo en helg i oktober på Långasjö Vandrarhem och gjort det i många år. Fin natur och bra svampskogar. Nästan alltid tur med vädret.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

en natt

Rekommenderad av Gunnel, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“en natt ger inte så mycket, men promenaden runt sjön var trevlig och miljön i stort”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

snålt

Ej rekommenderad av Agge, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Jag hade bokat ett tvåbäddsrum. Det fanns inga enkelrum. Jag reste ensam. I deras informationspapper på rummet stod det att enkelrum gavs 100kr rabatt. När jag talade med värdinnan om detta sa hon att de inte hade ett sådant avtal med STF. Jag stod kvar och då gav hon mig 50kr för att bli av med mig. Jag tyckte gott hon kunnat ge mig 100kr rabatt. På Öland hade jag fått 400kr i rabatt för två nätter på ägarens eget initiativ.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Sympatiskt

Rekommenderad av Kina, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“Fint självhushållskök. Nära till fin badsjö, promenadrunda runt sjön och med eka att låna fritt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt boende i historisk miljö

Rekommenderad av Anett, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Vi hade en kort men mysig vistelse på vandrarhemmet. Vandrarhemsvärden var mycket trevlig och hjälpsam och frukosten var väldigt bra! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utvandrare från bygden.

Rekommenderad av Lennart Melin, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Besökte vandrarhemmet första gången för flera år sedan och blev överraskad vid besöket. I "Musei-stugan" fanns min egen farmor nämnd som en av återvändarna. Hon reste ut 1911 som Matilda Karlsson och kom åter som Helen Ericsson 1919. Bra initiativ att dokumentera och beskriva den lokala emigrationshistorien. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.