STF Långasjö Vandrarhem

Adress: Kyrkvägen 39, 36195 Långasjö
Område: Glasriket (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 53 av 55 rekommenderar (19 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(53 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Beautiful little hostel away from it all...

Rekommenderad av Beate, Tyskland (Tyskland ons 29 sep 2021)
“Beautiful little hostel away from it all.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Supertrevligt boende

Rekommenderad av Cim, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Vi har bott här flera gånger! Alltid så ombonat, mysigt och välkomnande! Mycket rent och fint. Frukosten har det dom behövs och fås antingen i matsalen eller i gästköket. Kan verkligen rekommendera Långasjö vandrarhem. ”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (sön 19 sep 2021)
Tack så mycket!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt att de gamla byggnaderna används...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 aug 2021)
“Härligt att de gamla byggnaderna används. Trevlig med rummen i rad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Very comfortable and so friendly

Rekommenderad av Nini, Spanien (Spanien lör 21 aug 2021)
“Our family had a very pleasant stay at the hostel. We love the location. Also our children enjoyed the time there. ”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (sön 19 sep 2021)
Thank you very much!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rent och fräscht. Natursköna omgivningar...

Rekommenderad av anna, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“Rent och fräscht. Natursköna omgivningar men boendet ligger nära huvudgatan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt och välstädat

Rekommenderad av Ankie , Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Tillbringade en natt på vandrarhemmet och vi blev glatt överraskade. Trevligt och gulligt rum med tvättfat på rummet, delade dusch och WC med rummet bredvid. Allt mycket rent och välstädat. Sköna sängar. Tyst och lugnt. Fin och av byborna välvårdad liten sjö med promenadslinga, badplats och picknickplatser. Vi kommer gärna tillbaka!”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (sön 19 sep 2021)
Tack så mycket! Ni är välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Faciliteter

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Dålig standard på dusch och toalett. Kranen i duschen var mycket svår att sätta på och stänga av. Behov av översyn. När man duschade rann vattnet ut på golvet så det blev blött på golvet. Trångt i gästköket. Då det var bara en köksvask uppstod kö.”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (sön 19 sep 2021)
Ni bodde i rum 5 som har en dusch med helt vanligt standard och jag kunde inte upptäcka något som var sönder vid kranen. Det kan händer att vattnet rinner ut när duschdraperi sitter inte inom spärren och också kö i köket kan uppstå när man bor på vandrarhem framför allt när det är fullbokat mitt i sommaren. Jag rekomenderar i så fall att boka en stuga istället.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

långasjö

Rekommenderad av Smulan, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Mycket trevligt ställe. rent och snyggt samt en väldigt trevlig och hjälpsam värd”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (sön 19 sep 2021)
Tack så mycket!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Detta var fjärde gången vi bodde på Lång...

Rekommenderad av Gudrun S., Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Detta var fjärde gången vi bodde på Långasjö vandrarhem. Det måste väl vara ett tecken på att vandrarhemmet är utmärkt,”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (sön 19 sep 2021)
Tack så mycket!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Smakfullt

Rekommenderad av Ditti, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Smakfullt inredd frukostmatsal. Många finna detaljer. Fick bra tips om bad och promenadstråk av vandrarhemsvärdinnan.”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (sön 19 sep 2021)
Tack så mycket
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.