STF Smygehuk Fyr & Logi

Adress: Smyge fyrväg 194, 23178 Smygehamn  visa karta
Område: Skåne (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 89% (54 av 61 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(54 av 61rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Recension söndag 28/6-20

Rekommenderad av Gittan G, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Informationen på nätet ang om frukost ingick i dubbelrum sade ja men så var ej fallet när vi kom dit-vilseledande Ingen i receptionen som tog emot när vi kom, fick sms med kod o vi kom in men då fanns inga nycklar. Kändes olustigt att gå in när ingen fanns på plats. Senare kom värdinnan o vi påpekade att frukost skulle ingå enl info på nätet, men fick till svar att det var ju konstigt??? Trevlig värdinna o vi var de enda gästerna så det var lugnt o fridfullt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bosse

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jun 2020)
“Bosse ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Septembertid på Smygehuk

Rekommenderad av repa72, Sverige (Sverige sön 13 okt 2019)
“Hej! Att besöka den sydligaste udden och denna historiska fyrplats var en stor händelse. Dock märktes det tydligt att vi reste på lågsäsong. Då vi reste med hundar och det var få gäster så fick vi rum inne i stora huset istället för ett av uthusen, vilket var mycket bra under kvällen, dock var det inte klargjort hur vi skulle ta oss ut efter stängning av den dörr vi tog oss in igenom. Men det vi mest vill klaga på var frukostpåsen - den gjordes kvällen innan och fanns till oss i köket på morgonen, men den var inte prisvärd (en dubbelfranska med olika ost, en liten fruktyoghurt och juice samt ett äpple). Trots det vi upplevde så kan vi rekommendera att bo här. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högt pris

Ej rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 06 okt 2019)
“Ett rum som kostar 700 kr tycker jag är väääldigt mycket pengar när det gäller en övernattning på ett vandrarhem, speciellt när man dessutom är medlem i STF. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Trevlig värd

Rekommenderad av Karin Nilsson, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Avspänt och personligt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende vid Sveriges sydspets

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Enkelt, rent o fint boende! Fin innergård med möjlighet att sitta utomhus och äta. Supergod frukost dessutom! Trevligt med besök uppe i fyren med.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket fint läge alldeles intill havet, ...

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Mycket fint läge alldeles intill havet, mysigt att somna till ljudet av vågor och vind. Vi hade turen att få rum 7 som har fyren precis utanför fönstret och utsikt mot havet. Det visste vi inte när vi bokade, men rummets läge gjorde vistelsen extra speciell. Rummet var enkelt inrett, praktiskt men inte något speciellt (men så ser många vandrarhemsrum ut generellt, så det motsvarade förväntningarna). Kunde vara lite mysigare inrett. Bra kök och trevligt med utemöbler runtom i trädgården. Bra frukost, vi fick veganskt som vi bett om (smörgåspålägg, yoghurt, iKaffe till kaffet).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Spännande plats

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Miljön vid fyren och de gamla husen och promenader på stranden ger fina upplevelser.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fyrvaktarbostad

Rekommenderad av Birgitta, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Fantastiskt vackert läge och underbart att kunna gå upp i fyren!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dejligt sted

Rekommenderad av Tine, Danmark (Danmark tis 30 jul 2019)
“Meget dejligt sted, men meget lydt. Man kan høre det meste støj fra gangen når man bor i underetagen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.