STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem

Adress: Stigbergsliden 10, 414 63 Göteborg
Område: Göteborg (Stadsmiljö, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 58 av 62 rekommenderar (14 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(58 av 62rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Extermt lyhört och ingen hänsyn

Ej rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Tyvärr motsvarade inte vandrarhemmet våra förväntningar. Vi fick vår nattsömn kraftigt störd pga av boendets extrema lyhördhet. Rummens dörrstängare stängs med ett väldigt brak varje gång folk går in och ut från sina rum och det hörs.. Av någon konstig anledning förstår inte människor som kommer in efter kl 23 och fram till 05.00 att hänsyn behöver tas till de som sover och inte slå i dörrarna, prata högt och ljudligt i korridor och kök. Spårvagna som går förbi under hela natten på gatan utanför hjälpte inte till att få en skön nattsömn. En i familjen lyckades somna kl 05.00 och morgondagen var naturligtvis förstörd för hen. Perfekt då dotterns födelsedag skulle firas.. Ingenstans fanns det ngt att läsa om vilka förhållningsregler som gäller för boendet vad gäller tystnad och användning av kök. En kraftig uppryckning är på sin plats. Vi anmärkte på vårt boende på plats och ville ha pengarna tillbaka. Erbjudandet om gratis frukost var inget vi var intresserad av då frukost var bokad med släkt på annat ställe. Bedrövlig upplevelse, tyvärr.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Efter en längre corona-paus var det äntl...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 11 sep 2021)
“Efter en längre corona-paus var det äntligen möjligt att besöka Göteborg igen och komma till det vanliga vandrarhemmet på Stigbergsliden. En sak som jag fick uppleva igen - Sveriges vänligaste vandrarhemspersonal finns i Göteborg!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Som förväntat

Rekommenderad av Holger, Tyskland (Tyskland fre 10 sep 2021)
“Eftersom vi har bott i Stigbergslieden tidigare visste vi hur det skulle bli. Vistelsen var som förväntat. Standarden var också som förväntat. Frukosten var ganska bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Good address for exploring Göteborg on bike

Rekommenderad av Matthias, Augsburg , Tyskland (Tyskland mån 30 aug 2021)
“At the end of our cyclingtour of the Kattegattleden we had a very good stay for 2 days at the STF Vandrarhem. It's situated very good to explore the city on bike, we received a very warm welcome and enjoyed our stay. We can recommend it and would choose it again if we once come again to Göteborg.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Pro's: a nice looking building with a ni...

Ej rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna fre 20 aug 2021)
“Pro's: a nice looking building with a nice atmosphere (garden, graffiti etc). Good location, nice staff and good breakfast. Good connection with public transport. Downstairs (breakfastroom, reception) looks like it recently has been renovated. Lugage-storage is a bonus! Cons: general condition of the room, toilets, guestkitchen, hallway, toilets and showers upstairs is poor (damaged walls, no paint) and could do with some refubishment. Beds look a little grubby/dirty (hairs on covers etc). There definitely is potential to make it nice! Shower had a lot of mold on the wall, toilets were dirty (probably due to one toilet out of use, so too many guest for number of toilets in this hallway). ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Prisvärt och mysigt i centrala Göteborg

Rekommenderad av Johannes Jacks, Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Fint vandrarhem med härlig omgivning. Bra rum och mysigt hus. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och reko

Rekommenderad av Kristoffer, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Hemtrevlig och prisvärt mitt i stan. Personlig service från all personal, inte minst den varmhjärtade och alltid positiva städerskan Lena!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Review

Rekommenderad av Theo, Sverige (Sverige tis 25 maj 2021)
“The location is great! Next to Majorna and close to Tredje Långgatan as well as Haga. Public transportation is accesible and can get you anywhere within minutes. The staff was welcoming and helpful. I enjoyed my breakfast in a little brown bag. I would like to thank the chef, she has probably studied with other world class food artists. The room and facilities were clean with kitchens in case you get too tired of eating out and there’s a grocery store around the corner. I would recommend this place and would visit again in a heart beat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt vad en behöver!

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige ons 03 mar 2021)
“Mjukt rum med skön säng och spårvagnen utanför. Jag kommer definitivt komma tillbaka för att njuta av bakgården när sommaren kommer. ”
STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem svarar (ons 31 mar 2021)
Hej Helena, Tack för din fina recension, varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Jane, receptionen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt, klassiskt vandrarhem

Rekommenderad av Maria-Elida , Sverige (Sverige mån 02 nov 2020)
“Ett klassiskt vandrarhem med mycket bra priser. Bra kommunikationer. Fin innergård. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.