STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem

Adress: Stigbergsliden 10, 414 63 Göteborg  visa karta
Område: Västkusten (Stadsmiljö, Vid kusten)
Gästbetyg: 90% (84 av 93 rekommenderar) (26 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(84 av 93rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Bullerutsatt läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Bullerutsatt läge”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt trevlig personal

Rekommenderad av Andreas, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“De som jobbade där var otroligt snälla och tillmötesgående!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Historisk

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Mkt bra bemötande. Vi blev försenade till incheckning pga trafikomläggning men vi fick bra hjälp. Vid frukost var det alldeles för fullt i matsalen och det blev trängsel vilket inte var bra med tanke på corona. Vi fick sätta oss i gästköket”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende väl värt pengarna

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Allt är fräscht, personalen trevlig och vill verkligen att allt ska fungera. Fin liten innergård att inta måltiderna på på sommaren. Trots ljud utifrån (som jag insåg var höga eftersom fönstren längst upp inte var helt stängda:) ) sov jag otroligt gott. Jag saknade gemensamma utrymmen och en dator för oss gäster.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

För dyrt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 24 okt 2019)
“Vi,ett par, bodde i 8 bäddsrum. Vi betalade nästan lika mycket som för ett hotellrum och var tvungen att dela det med 6 män som kom och gick, inget privatliv. Alldeles för dyrt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Semester II

Rekommenderad av Old Biker, Storbritannien (Storbritannien ons 18 sep 2019)
“A bit out of town, but accessible easy enough by frequent tram service. A pity it goes on late at night and early morning, but it does its job well. There is a secure yard for parking motorcycles and pedal bikes, with a pay car park not too far away. 2 Hemköp stores within easy walking distance. A pleasant walk to Nordstan is about 20-30 minutes away depending upon your route. Staff are pleasant and helpful, but clients/residents seem reluctant to report minor faults which occur, leaving it to others to bring the matter to the attention of the receptionists. There is a small baggage room for storing bags, and a number of lockers for storing small valuables for which you will need your own lock. You can purchase a sufficient self service breakfast from reception, and there is a seating area in the yard if the weather is fair.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Biker 75

Rekommenderad av Sad old biker., Storbritannien (Storbritannien ons 11 sep 2019)
“An easily accessible location, well served by 3 tram lines from the railway station, although it is a pleasant walk into town - about 30 minutes. There is a handy Hemköp less than 5 minutes walk up the slope from the hostel. Security is good, with the use of keycards. Breakfast is adequate with self service, and the hostel staff are pleasant and helpful. Adequate toilet and shower facilities on both floors. Good secure parking for motorcycles and cycles, but car parking can be found a short drive away. The large yard has seating for when the weather is fine. Some traffic noise from trams which run passed quite late, and early. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge. Tyst. Ranglig våningssäng. Sak...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 sep 2019)
“Bra läge. Tyst. Ranglig våningssäng. Saknade gröt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Very Very noisy In our room we could not...

Ej rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland mån 26 aug 2019)
“Very Very noisy In our room we could not switch of the ventilator. Especially during the night it was too loud to sleep. Unfortunately nobody could help us”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stigbergsliden erbjuder enkelt boende i ...

Rekommenderad av Karlsson, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Stigbergsliden erbjuder enkelt boende i ett suveränt läge i stan. Trevlig innergård för paus från vimlet, eller en god frukost. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.