STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem

Adress: Stigbergsliden 10, 414 63 Göteborg
Område: Västkusten (Stadsmiljö, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 52 av 55 rekommenderar (11 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(52 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Mysigt, klassiskt vandrarhem

Rekommenderad av Maria-Elida , Sverige (Sverige mån 02 nov 2020)
“Ett klassiskt vandrarhem med mycket bra priser. Bra kommunikationer. Fin innergård. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bullerutsatt läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Bullerutsatt läge”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt trevlig personal

Rekommenderad av Andreas, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“De som jobbade där var otroligt snälla och tillmötesgående!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Historisk

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Mkt bra bemötande. Vi blev försenade till incheckning pga trafikomläggning men vi fick bra hjälp. Vid frukost var det alldeles för fullt i matsalen och det blev trängsel vilket inte var bra med tanke på corona. Vi fick sätta oss i gästköket”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende väl värt pengarna

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Allt är fräscht, personalen trevlig och vill verkligen att allt ska fungera. Fin liten innergård att inta måltiderna på på sommaren. Trots ljud utifrån (som jag insåg var höga eftersom fönstren längst upp inte var helt stängda:) ) sov jag otroligt gott. Jag saknade gemensamma utrymmen och en dator för oss gäster.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

För dyrt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 24 okt 2019)
“Vi,ett par, bodde i 8 bäddsrum. Vi betalade nästan lika mycket som för ett hotellrum och var tvungen att dela det med 6 män som kom och gick, inget privatliv. Alldeles för dyrt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Very Very noisy In our room we could not...

Ej rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland mån 26 aug 2019)
“Very Very noisy In our room we could not switch of the ventilator. Especially during the night it was too loud to sleep. Unfortunately nobody could help us”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stigbergsliden erbjuder enkelt boende i ...

Rekommenderad av Karlsson, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Stigbergsliden erbjuder enkelt boende i ett suveränt läge i stan. Trevlig innergård för paus från vimlet, eller en god frukost. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Great location, very friendly and helpfu...

Rekommenderad av J, Tyskland (Tyskland sön 25 aug 2019)
“Great location, very friendly and helpful staff, gluten-free breakfast possible However small kitchen Very nice stay overall”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stigbergsliden är ett av få riktiga vand...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Stigbergsliden är ett av få riktiga vandrarhem med sovsalar. Precis vad jag behöver. Billigt, enkelt, bra! Välskött och välordnat. Hotell finns det hur många som helst och de kostar för mycket. Riktiga vandrarhem ahr bara och knappt STF! Back to basics!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.