STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem

Adress: Stigbergsliden 10, 414 63 Göteborg  visa karta
Område: Västkusten (Stadsmiljö, Vid kusten)
Gästbetyg: 90% (84 av 93 rekommenderar) (26 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(84 av 93rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-28 av 28)

Vårt andra hem

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tis 18 jun 2019)
“Jag och min kille bor alltid här när vi är i Göteborg, vilket händer regelbundet. Vi brukar kalla det vårt andra hem. Supertrevlig personal. Lugnt och skönt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt smidigt! Och rent och billigt!

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark tis 04 jun 2019)
“Väldigt smidigt! Och rent och billigt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tjejen i receptionen var supertrevlig oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 jun 2019)
“Tjejen i receptionen var supertrevlig och tillmötesgående!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

där jag kommer varje gång att jag behöver övernatta i Göteborg

Rekommenderad av wandering jew, Sverige (Sverige fre 03 maj 2019)
“Vandrarhemmet är traditionellt, prisvärt, skönt. De anställda är vänliga och hjälpsamma. Platsen är nära Göteborg centrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig bemötande personal. Faciliteter ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 apr 2019)
“Trevlig bemötande personal. Faciliteter enkelt men inget fel. Väldigt hög ljud, mest pga gäster som inte tar hänsyn till andra. Upp till efter 24.00 dörren som stänger väldigt högt. När man sa ifrån till störande grannar som var >30år fanns ingen förståelse.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ett prisvärt boende vid ett akut behov. ...

Rekommenderad av Ewa Ryberg, Sverige (Sverige mån 08 apr 2019)
“Ett prisvärt boende vid ett akut behov. I flerbäddsrummen bör klädkrokar och hyllor numreras efter sängarna. De första som kommer till rummen breder gärna ut sig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhem i maritim miljö

Rekommenderad av Kurtan, Norge (Norge mån 25 mar 2019)
“Stigbergslidens vandrarhem är mysigt att bo på om du vill känna den maritima miljön från Sjömansgårdens tid och äta en fantastisk frukost med nybakat och saftigt morotsbröd bland mycket annat. Prisvärt är det också och ligger centralt nära Stena Line och nedanför Masthuggskyrkan med spårvagnslinjerna 3, 9 och 11 alldeles utanför, så du lätt kan ta dig vidare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Snabbt o enkelt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 20 mar 2019)
“Bra läge o pris”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.