STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem

Adress: Stigbergsliden 10, 414 63 Göteborg  visa karta
Område: Västkusten (Stadsmiljö, Vid kusten)
Gästbetyg: 90% (84 av 93 rekommenderar) (26 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(84 av 93rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 29)

Great location, very friendly and helpfu...

Rekommenderad av J, Tyskland (Tyskland sön 25 aug 2019)
“Great location, very friendly and helpful staff, gluten-free breakfast possible However small kitchen Very nice stay overall”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigaste vandrarhemmet Sverige!

Rekommenderad av A. Winberg, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Centralt, lättillgängligt m 3 olika spårvagnar från Centralstationen. Flexibel incheckning, telefonkontakt till ca 21. Trevliga fräscha rum med nästan inget trafikljus från gatan. Frukostbuffén är outstanding! Trevlig och hjälpsam personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stigbergsliden är ett av få riktiga vand...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Stigbergsliden är ett av få riktiga vandrarhem med sovsalar. Precis vad jag behöver. Billigt, enkelt, bra! Välskött och välordnat. Hotell finns det hur många som helst och de kostar för mycket. Riktiga vandrarhem ahr bara och knappt STF! Back to basics!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

2 nätter i Göteborg

Rekommenderad av E, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Bodde på vandrarhemmet två nätter och hade en väldigt bra vistelse. Mysigt rum men fönster mot gatan. Kom efter de stängt för att checka in och var rädd att jag inte skulle kunna checka in, men det var bara att ringa så kom jag in och fick rummet. Mysigt kök och innegård. Jättebra att en kunde lämna packning efter en checkat ut!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rummet var tyvärr mycket smutsigt vilket...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Rummet var tyvärr mycket smutsigt vilket är trist speciellt när man reser ned små barn. Ingen hade städat under sängen eller i hörnen innan vår ankomst. Kändes lite äckligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Good hostel well placed

Rekommenderad av Gérald, Frankrike (Frankrike ons 07 aug 2019)
“Good hostel well placed, the shower should be better rearranged with more intimacy”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allmänt bra

Rekommenderad av Alvaro, Finland (Finland ons 31 jul 2019)
“Prisvärt. Bassakerna ordentliga. Lätt att komma in och ut. Trevlig personal. Utmärkt inne i staden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Clean place and great staff

Rekommenderad av Harvey Vira, Kanada (Kanada mån 22 jul 2019)
“This place is exceptionally clean, a good value for money and staff is very helpful. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk vandrerhjem midt i byen!

Rekommenderad av Ane , Norge (Norge tis 16 jul 2019)
“På vandrerhjemmet i Stiegsbergliden får du sove godt midt i Gøteborg. Rommene er rene og ordentlige, IG det er rolig IG stille i området. Kan varmt anbefale å ta morgenkaffen i den vakre bakgården! Vi kommer igjen :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very loud

Ej rekommenderad av Fran, Tyskland (Tyskland mån 15 jul 2019)
“Due to slamming of doors (by construction of the doors, not the people) it was almost impossible to sleep because this could be heard in the whole house. For the toilet it was necessary to go through the showers, so sometimes get wet. Breakfast was ok, but too expensive for the things offered. Service was good. It would be nice to have some parking spots which are reserved for guests and are not as extremely expensive as they are now.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.