STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem

Adress: Stigbergsliden 10, 414 63 Göteborg  visa karta
Område: Västkusten (Stadsmiljö, Vid kusten)
Gästbetyg: 91% (96 av 105 rekommenderar) (36 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(96 av 105rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 36)

Rummet var tyvärr mycket smutsigt vilket...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Rummet var tyvärr mycket smutsigt vilket är trist speciellt när man reser ned små barn. Ingen hade städat under sängen eller i hörnen innan vår ankomst. Kändes lite äckligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Good hostel well placed

Rekommenderad av Gérald, Frankrike (Frankrike ons 07 aug 2019)
“Good hostel well placed, the shower should be better rearranged with more intimacy”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allmänt bra

Rekommenderad av Alvaro, Finland (Finland ons 31 jul 2019)
“Prisvärt. Bassakerna ordentliga. Lätt att komma in och ut. Trevlig personal. Utmärkt inne i staden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Clean place and great staff

Rekommenderad av Harvey Vira, Kanada (Kanada mån 22 jul 2019)
“This place is exceptionally clean, a good value for money and staff is very helpful. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk vandrerhjem midt i byen!

Rekommenderad av Ane , Norge (Norge tis 16 jul 2019)
“På vandrerhjemmet i Stiegsbergliden får du sove godt midt i Gøteborg. Rommene er rene og ordentlige, IG det er rolig IG stille i området. Kan varmt anbefale å ta morgenkaffen i den vakre bakgården! Vi kommer igjen :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very loud

Ej rekommenderad av Fran, Tyskland (Tyskland mån 15 jul 2019)
“Due to slamming of doors (by construction of the doors, not the people) it was almost impossible to sleep because this could be heard in the whole house. For the toilet it was necessary to go through the showers, so sometimes get wet. Breakfast was ok, but too expensive for the things offered. Service was good. It would be nice to have some parking spots which are reserved for guests and are not as extremely expensive as they are now.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi fick fel rum

Ej rekommenderad av T, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Jag hade bokat två bäddar i ett 6-bäddsrum för kvinnor, men när vi kommer till vandrarhemmet hade vi fått nyckel till ett trångt 4-bäddsrum. Receptionen var obemannad, så vi kunde inte fråga varför och när vi gör oss i ordning för att sova kommer två (för oss) främmande män in. Jag sov inte en blund den natten och kände mig allmänt obekväm med vistelsen överlag. Receptionisten menade att det brukade bli fel i deras bokningssystem och vi blev kompenserade för deras misstag genom att få pengarna tillbaka.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great hostel, stayed here each year sinc...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien ons 03 jul 2019)
“Great hostel, stayed here each year since it opened, never disappointed, friendly, helpful staff, always made to feel welcome, always look forward to my next visit.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vårt andra hem

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tis 18 jun 2019)
“Jag och min kille bor alltid här när vi är i Göteborg, vilket händer regelbundet. Vi brukar kalla det vårt andra hem. Supertrevlig personal. Lugnt och skönt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt smidigt! Och rent och billigt!

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark tis 04 jun 2019)
“Väldigt smidigt! Och rent och billigt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-06-03 09:10:04, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.