STF Arjeplog Vandrarhem

Adress: Lugnetvägen 4, 93090 Arjeplog
Område: Lappland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 82% 14 av 17 rekommenderar (8 recensioner)

Gästbetyg: 82%

(14 av 17rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Tips

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Det gick bra att köpa frukost, fick bra tips på vad man kunde göra där på dagarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra rum, men svårt att hitta vore bättre...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Bra rum, men svårt att hitta vore bättre att man visste att det var ett hotell man skulle leta efter. Inte så kul med blandningen av hotell och vandrarhem, när vi kom var det fest, gästköket i källaren ihop med Gym var väl sådär.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint boende

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Fina rum, sköna sängar, rent och lugn korridor”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Mic, Sverige (Sverige sön 18 jul 2021)
“Vi köpte till frukost och den var mycket bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ofräscht

Ej rekommenderad av Laila, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Toaletterna var bäst. Fräscha och fina. Standarden på rummen - inget att klaga på. Städningen var si och så och då gäller det rummen. Det var kladdigt och typ feta ytor/hinnor på det mesta, så som det blir när det inte städats på länge. Det luktade inte illa utan var bara ett ofräscht intryck. Självhushållsköket var likadant- kladdiga bord, bänkar, knappar och reglage -golvet undrar man när det senast tvättades. Dock var det bra med saker att göra i anslutning till självhushållninngen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Många störande ljud

Ej rekommenderad av E, Sverige (Sverige fre 09 jul 2021)
“Vädringsfönstret skapade resonanslåda av hela rummet. Om jag öppnade fönstret hördes ett tjutande ljud utifrån och jag vaknade flera gånger av tung lastbilstrafik. Toaletten verkar läcka vatten och lät som en kanariefågel. Varje person som rörde sig i korridoren och varje dörr som stängdes väckte mig. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härlig frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Utvilad efter en skön natts sömn serveras här alltid en god och mättande bufféfrukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt ställe med hög standard

Rekommenderad av Katarina, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Vi bodde tre nätter, ett dubbel och ett enkelrum, dusch och toa i bägge. Eftersom det var Coronatider bjöd hotellet på både lakan, handdukar och slutstädning plus att det var en dag mellan gästerna i rummen. Få använde det gemensamma köket som var väl utrustat. Dessutom fanns biljardbord, pingisbord, ishockeyspel och gym till förfogande. På rummen som var stora var Sergels underbara sängar, en soffa eller fåtölj i enkelrummet, kylskåp och hårtork. Super de luxe. Dessutom jättetrevlig och hjälpsam föreståndarinna. Nära till allt. Kan inte bli bättre standard!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.