STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Adress: Råkullavägen 7, 272 38 Brantevik  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (153 av 154 rekommenderar) (51 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(153 av 154rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 60)

Service

Rekommenderad av Paul & Elli, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Otroligt service medvetet värdpar. Läget perfekt för dagsturer runt Österlen. Passa även på att äta middag på nån av de trevliga krogarna i hamnen. Rummet, rent och fräscht. Övriga lokaler också. Frukosten fantastisk ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart boende Brantevik

Rekommenderad av David, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Fantastiskt boende på Österlen! Nära till allt, rent, bra service och fantastiskt värdpar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Oerhört charmigt och trevligt

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige mån 06 jul 2020)
“En extra eloge för frukosten som innehöll mycket hemgjort och färskplockat. Bästa frukosten på hela vår resa! Trevligt bemötande av värdarna och oerhört charmigt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint boende med mysig trädgård i Brantevik

Ej rekommenderad av Crisandme, Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“Rent och trevligt med engagerade ägare. Det tillkommer kostnad för frukost och eventuellt städning. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 06 jul 2020)
Hej. Tusen tack för din återkoppling. Bra att du nämner det här med extra kostnaden för så är det. Ett av våra viktigaste ledord är just valfrihet. Valfrihet för dig som gäst att välja det du vill ha. Eller inte ha. Fixa allt själv eller boka in sköna lakan eller en god ekologisk frukost. Orkar du inte städa, hjälper städpatrullen Sussi och Hans gärna till. Allt gott och varmt välkomna tillbaka. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bästa vandrarhemmet!

Rekommenderad av Lenu, Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“Jag förälskade mig i huset, trädgårdarna, de trevligt inredda rummen.Tänk att få börja dagen med att äta fantastisk, ekologisk frukost i skuggan av ett stort träd. Jag längtar redan tillbaka, vill uppleva Brantevik i en annan årstid.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 06 jul 2020)
Hej Lenu. Ja, det är lätt att bli förälskad i platsen. Precis som du är inne på så går det att uppleva Brantevik och Österlen om och om igen. Alla årstider har sin alldeles egna charm. När längtan blir för stor - kom hit! Du är alltid välkommen. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa vandrarhemmet och värdarna

Rekommenderad av J-O, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Sussi och Hans bjuder på fantastiskt boende, bemötande och frukost. En njutning i 4 dagar. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (fre 03 jul 2020)
Hej Eva och J-O. Det är en ren njutning att få välkomna er. Igen. Extra skoj att ni kom en annan tid än vanligt för då fick ni möjlighet att uppleva Österlen på lite annat sätt. Vi ses igen - varmt välkomna tillbaka. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem med bra läge

Rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Vi fick ett väldigt bra bemötande på Branteviks vandrarhem. Personalen var trevligt och hjälpsam och vi fick låna bouleklot för att kunna spela boule nere i byn. Vandrarhemmet ligger bra till för bad, promenader och besök i byn. Det finns flera restauranger och caféer man kan besöka, men vi lagade vår egen middag och frukost. Det finns inga matbutiker i Brantevik. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (ons 01 jul 2020)
Hej Sandra. Så bra beskrivet om hur det är här och vad som finns i vår närhet. Härligt att höra att ni trivdes här. Glad sommar. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Behåll konceptet!

Rekommenderad av AnnaKarin o Mats, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“ Uppskattar att det är ett vsndrarhemskoncept ( om än med extra omsorg, mys, estetik och föryräfflig frukost. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (ons 01 jul 2020)
Hej på er. Vad roligt att ni gillar vandrarhemskonceptet för det gör vi med. Det rimmar väl med människors önskan om valfrihet och flexibilitet. Fixa allt själv eller inte. Ha en fin sommar och varmt välkomna tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett av de trevligaste ställen jag har bo...

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Ett av de trevligaste ställen jag har bott på samt otroligt trevligt bemötande. Allt var perfekt, stort plus för frukosten där det fanns både veganska alternativ och mycket hemlagad och självplockat. Jag hade tyvärr redan bokat nästa boende, hade gärna stannat en dag till.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (ons 01 jul 2020)
Hej Linda. Tusen tack för fina ord om vandrarhemmet, frukosten och om oss. Hoppas du kommer tillbaka en längre stund nästa gång. Brantevik ligger ju liksom mitt på Österlen vid havet. Nära till det mesta så att säga. Glad sommar. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personligt boende

Rekommenderad av radiokerstin, Sverige (Sverige sön 21 jun 2020)
“Trevligt värdpar som visade engagemang och kommunicerade på ett öppet och lyhört sätt kring coronavirus och de problem som det kan för med sig. Vi kände oss lyssnade på. De tog tacksamt emot tips. De gav ett väldigt sympatiskt intryck och var hjälpsamma med information och tillmötesgående i största allmänhet.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tis 23 jun 2020)
Hej Kerstin. Vad roligt att höra att du uppskattade vårt sätt att vara. Det är du som gäst som hjälper oss att utvecklas - tack för att du delade med dig av dina tips. Varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-13 11:33:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.