STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Adress: Råkullavägen 7, 272 38 Brantevik
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 203 av 204 rekommenderar (60 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(203 av 204rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 51)

trevligt bemötande och flexibla och serviceinriktade.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 10 nov 2021)
“Hans och Sussi sköter vandrarhemmet alldeles utmärkt. Vänliga, serviceinriktade. Öppna för olika lösningar på önskemål. Återkommer gärna”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (ons 17 nov 2021)
Hej. Vad roligt att du tycker att vi sköter oss för det är viktigt för oss att du som gäst trivs och har det bra här på Brantevik. Tack för din återkoppling och varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyckats fånga STF själ, toppbetyg!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 sep 2021)
“Vi har bott på många STF-vandrarhem och Brantevik ligger nog som ett av de bästa om inte det bästa av dem alla! Helhetsintrycket är verkligen ovanligt bra, allt från husen, trädgårdarna, värdpar, rum, köken, toalett, dusch (fräscha), frukost, matsäck, samlingsrum (ingen TV bra!). Helhetsintrycket andas kvalité och en speciell stämning som jag har litet svårt att sätta fingret på men påminner faktiskt om den känsla man får på vissa fjällstationer (Abisko, Vålådalen, Saltoluokta och kanske Grövelsjön). Utmärkta möjligheter till fina vandringar längs kusten speciellt. Jag förstår inte att jag inte känt till Brantevik tidigare men nu blir det säkerligen fler besök!”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 20 sep 2021)
Wow - vilken fantastisk recension av vårt ställe. Och du har lyckats fånga vår ambition av, att på vårt sätt med våra förutsättningar här på Brantevik, ta vara på STF:s starka varumärke och fina kvalitéer. Vi är en del av STF vilket vi är otroligt glada och stolta över. Att vi ligger längs Skåneleden på Österlen är såklart ett extra plus, för vandring och friluftsliv står oss varmt om hjärtat. Allt gott tills vi ses igen. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Everything outstanding

Rekommenderad av Ibise, Schweiz (Schweiz ons 15 sep 2021)
“Very nice accommodation, very clean and cosy, very nice surrounding, very kind hosts. I really can and will recommend it and am coming back!!”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 20 sep 2021)
Hello Corinne. Thank you so much for your kind words about our hostel, the sorroundings and us. It was a pleasure welcoming you so we hope to see you again. All the best. Sussi and Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stemning.

Rekommenderad av Jannik Sølyst, Danmark (Danmark tor 26 aug 2021)
“På Bantevik er der god stemning/atmosfære. Og årsagen/anledningen er værtsparret.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (sön 29 aug 2021)
Hej Jannik. Tusen tack för fina ord om oss. Vi försöker, tillsammans med dig som gäst, skapa en skön atmosfär här på Brantevik. Vi hoppas vi får möjlighet att välkomna dig igen. Allt gott. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhemmet var ett av de bästa vi bes...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Vandrarhemmet var ett av de bästa vi besökt. Trevligt och personligt bemötande. Mycket god frukost och bra rum. Möjligtvis kunde receptionen öppna en timme tidigare.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 30 aug 2021)
Hej och vilken glädje att höra att du tycker att vi är bland de bästa vandrarhem i Sverige. Det gör oss glada och faktiskt lite stolta. Tack för återkopplingen kring öppettider i receptionen. Den tar vi med oss och ser hur vi kan lösa det inför framtiden. Allt gott och varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Full pott

Rekommenderad av Medlem i M, Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Fantastiskt vandrarhem! Trivsamt, smakfullt och funktionellt inrett och utrustat, trevligt bemötande och mycket god frukost i fin miljö. Återkommer gärna.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 23 aug 2021)
Tjoho - full pott. Tusen tack för din återkoppling och för att du trivs hos oss. Hoppas vi ses igen. Allt gott. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Samvaro

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Trevlig samvaro på gården under kvällen. Väldigt många av gästerna satt ut och spontana disfusioner uppkom.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (fre 13 aug 2021)
Hej och vad roligt att du trivdes hos oss. Ja, många av våra gäster gillar den avslappnat sociala miljö som du som gäst är med och skapar. Denna sommar är det ett antal samtalsämnen som dryftats i vår trädgård. Varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Supermysigt vandrarhem med hemmakänsla

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Jättefin och mysig trädgård att äta i eller läsa en bok eller bara umgås. Nära havet och mysig fiskebod att köpa middagen i. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (lör 07 aug 2021)
Hej Susanne. Vad roligt att du upptäckte trädgårdens alla möjligheter. Avkoppling i hemmamiljö är något vi värnar om. Allt gott och varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt mysigt ställe med hjälpsam perso...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Väldigt mysigt ställe med hjälpsam personal. Jättefin frukost med mycket närproducerat. Ordning och reda! Så nöjd! Det kunde vara lite tydligare information vart entrén/parkeringen låg, vi körde runt lite men hittade till slut”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tor 05 aug 2021)
Halloj. Vad skoj att du trivdes här och är nöjd. Du hjälper oss att hålla ordning och reda för när många människor ska samspela är det viktigt att vi tillsammans skapar trivsel och pratar med varandra. Åh, det här med var vi ligger är faktiskt en liten utmaning. Vi har ju både en framsida och en baksida på gården och vandrarhemmet, d v s två olika adresser. När en trycker in Råkullavägen 7 på GPS och kommer körandes på Gislövsvägen så säger helt plötsligt GPS att du är framme. Men då är du på framsidan på Råkulle Gård men på baksidan av Råkulle Vandrarhem. Jag lovar att vi fortsätter vårt trägna arbete med att förtydliga. En vanlig hederlig analog skylt är sannolikt det vi ska ha för tekniken rår vi inte på. Allt gott och varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Just great

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 31 jul 2021)
“My time in your hostel has been great! As a woman traveling alone, I felt in good hands and safe. Sussi and Hans are wonderful hostel parents! Sussi, warm-hearted and always with good tips and support and Hans with his good sense of humor who always got me into the day wonderfully. The location of the hostel is fantastic! You will find a lot of rest and relaxation and you can explore a lot by bike, bus and train. I will definitely come back! ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tis 03 aug 2021)
Dear Heike. Thank you so very much for your kind words and appreciation. Great to hear that you enjoyed your excursions. You really do not need a car to enjoy Österlen, do you. We both look forward to welcoming you back again to Brantevik. Warm greetings, Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.