STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Adress: Råkullavägen 7, 272 38 Brantevik  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (255 av 257 rekommenderar) (79 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(255 av 257rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 81)

Vandrarhemmet ligger fint med närhet til...

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Vandrarhemmet ligger fint med närhet till havet där man kan ta ett dopp. Frukosten var utmärkt (ekologisk) och intogs i trädgården under äppelträden, mycket uppskattat. Mycket trevliga värdar på vandrarhemmet.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 05 aug 2019)
Hej Lena. Visst är det härligt att kunna ta ett skönt dopp mest hela tiden eftersom det bara är några minuters promenad till havet. Allt gott. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Finaste vandrarhemmet

Rekommenderad av Bia, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Så bra läge, mysigt å fint iordningställt. Läget helt fantastiskt, så nära till havet, badet, gudomliga grönområden å på härliga Österlen. Trevlig persona, kort sagt toppen.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 05 aug 2019)
Hej Bia, vad roligt att du tycker att det är toppen här på Brantevik och Österlen. Varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende i en fin miljö

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Bra boende oavsett om man är ute och vandrar längs kusten och vill ha en övernattning på vägen eller om man vill tillbringa några dagar i Brantevik. Trevlig och tillmötesgående personal. Bra frukost i trädgården.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 05 aug 2019)
Hej Per. Tack för fin recension och bra analys: vårt ställe passar både den som vandrar längs Skåneleden och Signaturled Österlen men också för de som vill stanna några nätter och upptäcka Österlen. Allt gott. Sussi
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende i pittoresk by

Rekommenderad av EvaO, Sverige (Sverige tor 25 jul 2019)
“Boende i gammal gård, trevligt kök, mysigt allrum, många platser att hänga, suverän frukost i trädgård, trevlig omgivning mitt i Brantevik i anslutning till Sydkustleden. Värt att stanna mer än en natt. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 05 aug 2019)
Hej Eva. Tack för fin recension. Extra kul att nu nämner att det är värt att stanna mer än en natt. Vi tycker själva att Brantevik ligger perfekt mitt på Österlen vid havet. Du som läser detta: om du vill stanna på ett avkopplande ställe och slippa packa upp och ner - boka in några nätter hos oss. Varmt välkommen tillbaka Eva med sällskap. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Genuint varm service på vackert vandrarhem på Österlen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Väldigt bra och trevlig service. Kunnig, hjälpsam och varm personal. Underbart vacker innergård med bästa frukosten! Fantastiskt läge precis vid vattnet med närhet till hela Österlen! Kan varmt rekommendera och skulle gärna komma tillbaka! ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (ons 24 jul 2019)
Hej och stort tack för din fina recension av vandrarhemmet, oss och våra omgivningar. Allt gott och varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Suveränt boende

Rekommenderad av Gerd 70, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Nära till allt på fantastiska Österlen. Prisvärt och rent av billigt med tanke på helheten. Trädgården med blommor i överflöd och massor av sittgrupper där det alltid finns en vrå i lä. Och så det mycket serviceinriktade värdparet. Kan inte bli bättre.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (ons 24 jul 2019)
Hej Gerd. Vad roligt att du skriver om helheten för den är viktigt för oss och vi tror att våra gäster också uppskattar den. Hoppas vi ses igen. Allt gott. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra vandrarhem!

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Vi stannade en natt här och var mycket nöjda med vår vistelse. Rummen var fräscha och städade. Det fanns många toaletter och duschar så det var aldrig kö. Stort plus för rullgardin i rummet! Dock hade vi kanske önskat en något tidigare incheckning än 17-19 plus att det var väldigt lyhört på rummen. Man hörde vad folk sa ute i köket och folk smällde lite onödigt mycket i rumsdörrarna och toalettdörrarna väldigt tidigt på morgonen. Det är ju svårt att göra något åt förutom att be gästerna visa hänsyn. Värdparet var mycket trevliga och frukosten var väldigt god. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (ons 24 jul 2019)
Hej Elin. Tusen tack för din återkoppling och för att du och ditt sällskap uppskattade att bo här på Brantevik. När det gäller incheckning så är vi väldigt flexibla även om vi har en standardtid. De gäster som knackar på tidigare eller märker att de inte hinner brukar höra av sig och då löser vi det på bästa sätt. Ja, det här med lyhördhet är en utmaning som de flesta pensionat, B&B, mindre hotell och vandrarhem har. Det är liksom inbyggt i huset och vi har tyvärr ingen möjlighet att bygga om. Vi försöker däremot hitta lösningar för att dämpa ljudet så vår förhoppning är att vi lyckas få ner ljudnivån. När det gäller gästernas rutiner så handlar det precis om det du skriver: hänsyn och respekt för andra gäster. Vi ska se om vi på ett snällt och vänligt sätt kan informera våra gäster om detta. Tack för att du hjälper oss att utveckla vandrarhemmet. Allt gott och varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Utmärkt!

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Vi blev varmt bemötta av Sussi när vi checkade in. Vi är mycket nöjda med vår vistelse i Brantevik även om vädret kunde varit bättre så vi haft möjlighet att få utnyttja den fina trädgården.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (ons 24 jul 2019)
Hej Annika. Tack för din fina recension. Självklart ska ni komma tillbaka igen så att ni får sitta och njuta i trädgården. Varmt välkomna hit igen. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superfräscht, trevligt, läcker frukost o...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Superfräscht, trevligt, läcker frukost och toppenbemötamde! Vi är supernöjda. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (ons 24 jul 2019)
Hej Anna. Toppen att ni är supernöjda för då har vi lyckats. Allt gott. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Service

Rekommenderad av Ulla Sundström, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Personalen var helt underbara. De är verkligen på rätt plats. De var serviceinriktade och vänliga. Toppen”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tis 23 jul 2019)
Hej Ulla. Ja, vi känner verkligen att vi är på rätt plats där vi får möta många människor. Något vi verkligen gillar. Tack för att du bodde hos oss och varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.