STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Adress: Råkullavägen 7, 272 38 Brantevik  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (255 av 257 rekommenderar) (79 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(255 av 257rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 81)

Bästa bemötandet - bästa vandrarhemmet!

Rekommenderad av Eva&Joacim, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Sussi och Hasse är vänligheten personifierad! Och Hela stället är rent, snyggt, välskött och underbart fint. Vi kom vandrande från Backåkra i ösregn och bemötandet på Brantevik återskapade vandringsglädjen på nolltid. Och Sussi och Hasse gav oss en massa nyttiga tips - inte minst var man kan få en välsmakande middag i trakten.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 03 aug 2020)
Verkligen roligt att få hälsa er och era vänner välkomna till oss här på Brantevik. Ni var ju rejält blöta när ni kom fram. Tusen tack för uppskattningen! På återseende! Hälsar Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt med närhet till aktivitet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Ett fint, fräscht, mysigt boende med trevligt bemötande och lugn stämning bland andra boende. God frukost och bra tänk i Corona-tider. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 03 aug 2020)
Tack för det fina omdömet och roligt att frukosten uppskattas. Tusen tack! Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt med hemmakänsla

Rekommenderad av Kicki och Siri, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“Fantastisk service och underbar frukost. Mycket trevligt värdpar som verkligen är måna om sina gäster. Mysigt boende med hemmakänsla. Allt känns genomtänkt, från belysning till material, färger och inredningsdetaljer. Härliga omgivningar och nära till allt. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 03 aug 2020)
Tusen tack Kicki och Siri för er härliga uppskattning. Härligt att ni känner er som hemma här hos oss på Brantevik, hemma vid havet. Varmt välkomna tillbaka! Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Service

Rekommenderad av Paul & Elli, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Otroligt service medvetet värdpar. Läget perfekt för dagsturer runt Österlen. Passa även på att äta middag på nån av de trevliga krogarna i hamnen. Rummet, rent och fräscht. Övriga lokaler också. Frukosten fantastisk ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tor 09 jul 2020)
Hej Elli och Paul. Fantastiskt kul att ni valde att bo här, mitt på Österlen vid havet. Tusen tack för fin recension av oss, Österlen och byn. Glad sommar och varmt välkomna tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart boende Brantevik

Rekommenderad av David, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Fantastiskt boende på Österlen! Nära till allt, rent, bra service och fantastiskt värdpar!”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tor 09 jul 2020)
Hej David. Stort tack för din recension och för att ni valde att bo här hos oss. Superskoj att ni alla inklusive lillknodden trivdes här. Ha en fortsatt fin sommar och varmt välkomna tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Oerhört charmigt och trevligt

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige mån 06 jul 2020)
“En extra eloge för frukosten som innehöll mycket hemgjort och färskplockat. Bästa frukosten på hela vår resa! Trevligt bemötande av värdarna och oerhört charmigt! ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tor 09 jul 2020)
Hej Hanna. Bästa frukosten - wow, det är ju fantastiskt kul. Vi har inte en stor frukostbuffé utan har valt att satsa på få utvalda råvaror. Det känns mer hållbart på något sätt. Glad sommar och varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint boende med mysig trädgård i Brantevik

Ej rekommenderad av Crisandme, Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“Rent och trevligt med engagerade ägare. Det tillkommer kostnad för frukost och eventuellt städning. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 06 jul 2020)
Hej. Tusen tack för din återkoppling. Bra att du nämner det här med extra kostnaden för så är det. Ett av våra viktigaste ledord är just valfrihet. Valfrihet för dig som gäst att välja det du vill ha. Eller inte ha. Fixa allt själv eller boka in sköna lakan eller en god ekologisk frukost. Orkar du inte städa, hjälper städpatrullen Sussi och Hans gärna till. Allt gott och varmt välkomna tillbaka. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bästa vandrarhemmet!

Rekommenderad av Lenu, Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“Jag förälskade mig i huset, trädgårdarna, de trevligt inredda rummen.Tänk att få börja dagen med att äta fantastisk, ekologisk frukost i skuggan av ett stort träd. Jag längtar redan tillbaka, vill uppleva Brantevik i en annan årstid.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 06 jul 2020)
Hej Lenu. Ja, det är lätt att bli förälskad i platsen. Precis som du är inne på så går det att uppleva Brantevik och Österlen om och om igen. Alla årstider har sin alldeles egna charm. När längtan blir för stor - kom hit! Du är alltid välkommen. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa vandrarhemmet och värdarna

Rekommenderad av J-O, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Sussi och Hans bjuder på fantastiskt boende, bemötande och frukost. En njutning i 4 dagar. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (fre 03 jul 2020)
Hej Eva och J-O. Det är en ren njutning att få välkomna er. Igen. Extra skoj att ni kom en annan tid än vanligt för då fick ni möjlighet att uppleva Österlen på lite annat sätt. Vi ses igen - varmt välkomna tillbaka. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem med bra läge

Rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Vi fick ett väldigt bra bemötande på Branteviks vandrarhem. Personalen var trevligt och hjälpsam och vi fick låna bouleklot för att kunna spela boule nere i byn. Vandrarhemmet ligger bra till för bad, promenader och besök i byn. Det finns flera restauranger och caféer man kan besöka, men vi lagade vår egen middag och frukost. Det finns inga matbutiker i Brantevik. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (ons 01 jul 2020)
Hej Sandra. Så bra beskrivet om hur det är här och vad som finns i vår närhet. Härligt att höra att ni trivdes här. Glad sommar. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.