STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Adress: Råkullavägen 7, 272 38 Brantevik
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 186 av 187 rekommenderar (39 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(186 av 187rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,7 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 39)

Fint på alla sätt. Härlig omgivning att ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 jun 2021)
“Fint på alla sätt. Härlig omgivning att vandra i. Avslappnat och lugnt ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 21 jun 2021)
Hej och tack för din fina ord och för att du, precis som vi, tycker det är skönt avslappnat och lugnt här. Varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ny tradition!

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige lör 12 jun 2021)
“Vi var väldigt nöjda, bara att sitta och äta frukost i den härliga trädgården med mängder av salvia, oregano och lavendel eller att ligga i hängmattan... Att gå den korta promenaden till badviken och att strosa runt i Brantevik. väldigt trevligt värdpar och god stämning bland oss gäster. Vi blev så glada över Råkulle vandrarhem att vi bestämde oss för att göra det till en tradition att åka dit. Så vi bokade raskt övernattning nästa sommar!”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tis 15 jun 2021)
Vad härligt att vi kan vara en del av din familjs traditioner. Ha en fortsatt skön sommar. Vi ses helt enkelt nästa sommar igen! Varma hälsningar Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sussi & Hans på Råkulle

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 05 jun 2021)
“Ni gör våra dagar på Österlen oförglömliga Med värme och proffsigt bemötande håller ni stenkoll på Råkulle fina vandrarhem. Alltid lika rent. fint och hemtrevligt. Inget saknas oss när vi gästar Råkulle. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 07 jun 2021)
Hej. Vilka lovord - de värmer oss. Så roligt att ni kommer hit om och om igen för det innebär ju att ni trivs här. Hoppas vi ses nästa år igen. Soliga hälsningar. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

ÖVER FÖRVÄNTAN

Rekommenderad av Bräkne-Hoby och Peking for ever, Sverige (Sverige lör 15 maj 2021)
“Jag o min kompis hade aldrig varit här, men redan vid mötet med värdparet i receptionen kände vi oss som hemma. Inget var omöjligt för dem att ordna. Wifi fungerade direkt, vilket gjorde att jag utan problem kunde se mitt Peking några minuter efter incheckning. Då visste vi också att vi kunde få frukost båda dagarna efter utan att beställt innan(egentligen skulle inte frukost serveras, men en stor grupp var där, så vi kunde haka på efter de var klara). Vi visste inte vad frukostbordet skulle föra med sig, men där dök hemmagjord äppelcider, brantevikssill och ett härligt mörk bröd som det där lilla extra, vilket får känneteckna vad som fanns att hela tiden upptäcka i vandrarhemmets miljö. Allt genomtänkt på ett smakfullt o mjukt sätt, där det funktionella också fick plats i harmonin. Vi kommer gärna tillbaka/2 vandrare”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (lör 22 maj 2021)
Hej och tusen tack för fin recension av oss och vårt vandrarhem. Så skoj att kunna överraska på ett positivt och härligt sätt. Det där med funktionalitet i harmoni är viktigt för oss - kul att du noterade det. Varmt välkomna tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

10 poängare av 5 möjliga

Rekommenderad av Misa, Sverige (Sverige tis 04 maj 2021)
“Ett toppenställe på alla sätt och vis. Trevligt och personligt värdpar, som försäkrade sig om att vi verkligen fick en fin vistelse. Praktiskt ordnat med rutiner för allt, för allas trevnad. Rymliga gemensamma utrymmen. Om jag försöker komma på något som var mindre bra så är det enligt min mening omöjligt.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tor 06 maj 2021)
Hej Monalisa. Wow - vi är helt tagna av din recension och dina ord. Du som gäst är med och skapar den härliga atmosfär som vi har här så tusen tack för att du valde att bo hos oss och varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välkommen till Brantevik!

Rekommenderad av Ingela med syster, Sverige (Sverige mån 05 okt 2020)
“Ett verkligt trevlig upplevelse med varmt och omtänksamt välkomnande med många tips, och mysigt och fräscht boende, fint kök och väldigt mysigt frukostrum, återkommer gärna.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 12 okt 2020)
Hej Ingela med syster. Det var verkligen roligt att höra att ni trivdes så bra här. Kul att ni fick fina dagar här tillsammans. Jag kommer för alltid minnas din systers "oh my good" när hon kom in i Galleriet, som en lokal som rymmer allt från frukost och kalasmiddagar till mindre föreläsningar och konstutställningar. Varmt välkomna tillbaka. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk vistelse

Rekommenderad av Robert, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Upplevde två härliga dagar i Brantevik, i mitten av september, på vandrarhemmet Råkulle - Värdparet Hans och Sussie tog emot oss på bästa sätt. Härligt boende, fräscht och fint, fantastisk gammal gård. Avnjöt deras härliga frukost, precis lagom omfattning och start på en innehållsrik dag. Att man sedan kunde packa ihop en lunchpåse i samband med frukosten, för en hyfsad peng var ju bara bonus. Vi hade valt cykelpaketet och tog oss till bl.a. Glimmingehus och visst det är ju en utmaning men man får ju spänna bågen då och då. Kan verkligen rekommendera Brantevik. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tis 22 sep 2020)
Hej Robert. Vilken fantastiskt återkoppling - tusen tack. Ja, Skåne och Österlen är ju inte helt platt trots att ryktet säger så. Vi har små böljande backar och när vinden ligger på så får en verkligen spänna bågen. men när man väl står där uppe på kullen och ser ut över vidderna eller havet så glömmer man fort bort "eländet". Ha en fortsatt skön höst och varmt välkomna tillbaka. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamma, informativa och närvarande vä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Trivsamma, informativa och närvarande värdar.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tor 17 sep 2020)
Hej. Alla goda ting är tre - tack för din fina återkoppling. Allt gott och varmt välkomna tillbaka. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Råkulle vandrarhem, en pärla!

Rekommenderad av Återkommande gäst., Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Råkulle vandrarhem, en pärla!”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (sön 20 sep 2020)
Hej och stort tack för att du kommer igen och igen. Det tolkar vi som att du trivs och mår gott här hos oss. Allt gott tills vi ses igen. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Supertrevligt och mysigt. Vänligt mottag...

Rekommenderad av Johanna, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Supertrevligt och mysigt. Vänligt mottagande. Fantastiskt läge mitt i byn!”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (fre 04 sep 2020)
Hej Johanna, tusen tack för att du trivdes här och för din schyssta recension. Allt gott och välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-01-17 16:25:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.