STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem

Adress: Dalgatan 31, 796 31 Älvdalen
Område: Dalarna (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 64 av 64 rekommenderar (20 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(64 av 64rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 20)

Top Notch

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige lör 27 feb 2021)
“Tini och Lennart har skapat en pärla i vackra Älvdalen. Rum, kök och toalett är nyrenoverat men den gemytliga känslan av historien finns kvar. Frukosten var mycket bra med nybakat bröd och levande ljus. Tre Björnar kan varmt rekommenderas.”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 09 mar 2021)
Tack Fredrik! Vi är glada för att du och andra gillar det vi gör. Härligt att du känner det gemytligt och att vi försöker behålla det gamla. Huset stod klart 1916 så det finns lite historia. Nybakat bröd och ljus är alltid bra.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Tre Björnar-härligt vandrarhem som har allt!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 04 feb 2021)
“Toppen vandrarhem för en natt på väg upp mot Grövelsjön. Väl värt att stanna en extra natt för lite skidåkning i närområdet, fina spår och natur. mysigt boende med bra standard och väldigt trevliga värdar. Rekommenderas till alla! ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 09 mar 2021)
Strålande att ni stannar på väg uppöver och upptäcker Älvdalen. Här finns mer än vad man tror. Skidspår för allas tycke och smak. Extra kul att du tycker vi är trevliga värdar:) Välkomna tillbaka, kanske i sommar?
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Björnnästet

Rekommenderad av Pirkko, Sverige (Sverige mån 01 feb 2021)
“Björnarna sover i vinteride så det var helt säkert övernatta i Tre Björnar i Älvdalen!”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 09 mar 2021)
Hej Pirkko! Snart börjar de tre björnarna vakna ur sitt ide. Vi hoppas att det ska hålla sig säkert och att alla ska kunna resa runt i vårt fina land igen. Det är alltid kul att ha dig hos oss.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett mycket trevligt boende.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 07 jan 2021)
“Välstädat och mycket hemtrevligt.,”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 09 mar 2021)
Vi blir glada för er recension , det är viktigt för oss att det är rent och snyggt och ger en hemtrevlig känsla. Tack!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra boende. Det negativa är beta...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Mycket bra boende. Det negativa är betalningen där jag fick bekräftelse upprepat på att betalningen gått igenom men där inget dragits från kontot. Upprepade kontakter med STF innan detta var löst vilket tog nästan 1 timme vilket är bedrövligt. ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (ons 07 okt 2020)
Kul att du gillar vårat boende.Tråkigt att STFs bokningssystem strulade. Man kan ju boka via Mail eller telefon direkt till oss om bokningssystemet strular. Välkommen Tillbaka
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Älvdalen levererar

Rekommenderad av Lena i Mölndal, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Ett fantastiskt trevligt vandrarhem med det välkomnande värdparet Tini och Lennart. Detta fina hus med så mycket historik och som de renoverat med känsla. Trevligt med historiska foton som hänger i huset, kakelugnar och inredning som ger en extra upplevelse av forna tider. Då det var rådande omständigheter var matsalen stängd. Sköna sängar, rent och fräscht i de allmänna utrymmena. På återseende.”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 09 mar 2021)
Tack Lena! Ja det är ett härligt hus. Underbart att du uppskattar våra sängar, de är lokalproducerade på Wasabädden här i Älvdalen. Vi lägger mycket tid på städning så det är positivt att det känns rent och fräscht. Välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem i ett gammalt hus, men...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Mysigt vandrarhem i ett gammalt hus, men renoverat och fräscht. ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 09 mar 2021)
Tack för det! Välkomna åter.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart boende

Rekommenderad av Hedda, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Det gamla huset från 1913 är fullt av vackra originaldetaljer och är omsorgsfullt omhändertaget. Bekväma sängar, fräscht badrum och kök. Huset är fyllt av charm och trivsel. Bra åtgärder mot covid-19 hade införts. Vill gärna komma tillbaka!”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 09 mar 2021)
Härligt att du gillar husets charm och att det känns rent. Vi hoppas att covid-19 och att det mesta kan bli som vanligt igen. Hoppas att ni kommer tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla i Älvdalen

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Väldigt fint vandrarhem, underbart hus men fina rum och gemensamhetsutrymmen. Vi fick toppentips på dagsvandringar på boendet. Mycket trevligt bemötande! ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 09 mar 2021)
Tack! Ja det finns många ställen att vandra till. Naturen i Älvdalen är fantastisk, här finns höga berg, djupa dalar ( som namnet säger), stora myrar och än så länge gammal, härlig orörd skog.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa vandrarhemmet

Rekommenderad av Kettis , Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Fantastiskt bemötande. Hemtrevligt, fint, lugnt och vackert. Jag sov som en stock. ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 09 mar 2021)
Härligt att du sov som en stock. ZZZZZZzzzzzzz Välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.