STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem

Adress: Dalgatan 31, 796 31 Älvdalen  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (87 av 87 rekommenderar) (33 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(87 av 87rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

Härligt att komma ”hem”.

Rekommenderad av Daniel, Sverige (Sverige sön 14 jun 2020)
“Trevligt värdpar, bra utrustning i kök, välstädade toaletter och duschar och FANTASTISKT frukost som inte får missas. Även nu när Frukostbuffé inte serveras så är frukosten väl värd sitt pris. Bra att man kan bo här även om man har hund. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Beautiful accomodation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 16 apr 2020)
“The house is perfectly kept, the kitchens have everything you may need and cleanliness is really good. Our room was big and very bright. In case you do not have a car, Ica and Coop are within walking distance. There are also some restaurants close by. Moreover, the owner was really helpful when we asked him about tips for our hikes. We had a great stay, thank you! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som hemma - fast bättre

Rekommenderad av Kristin , Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“När man kliver in på Tre björnar infinner sig ett lugn i själen. Vackra rum och ypperlig standard. Värdparet kan berätta om trakten och ge bra tips. Den ekologiska frukosten med lokala delikatesser gör att man håller länge på turskidorna. Och så vedeldad bastu! Det vill man ju även ha hemma. Blir till att återvända till Tre björnar med jämna mellanrum - för att fylla på med lugn och energi. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende

Rekommenderad av Kerstin och Kerstin , Sverige (Sverige fre 21 feb 2020)
“Vi bodde i ett trevligt och fräscht 3-bäddsrum. Vi åt vällagad, god frukost tillsammans med värdparet med trevliga samtal. Rekommenderar varmt "Tre Björnar"! ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (mån 02 mar 2020)
Tack så mycket och välkommen tillbaka.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det här varit en toppenvecka men jag ty...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 07 feb 2020)
“Det här varit en toppenvecka men jag tycker att ni måste ha som princip att alltid ha två ledare på dagsturerna! Det är en säkerhetsfråga, deltagarna är inte Fjällbacka och händer det ledaren något måste det finnas en backup som kan ta över. Vår ledare blev sjuk och måste transporteras hem med scooter i torsdags, son tur var hade vi en extraledare som tog över. Hörde att STF har som princip 1 ledare vid max 10 deltagare. ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (mån 02 mar 2020)
Hej! Du har inte varit hos oss och recensionen gäller något annat ställe. Vi har inga organiserade turer. Vänligen Tre Björnar Älvdalen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra frukost och bra läge

Rekommenderad av Maggan, Sverige (Sverige sön 05 jan 2020)
“Boendet ligger mkt bra till från busstationen och är mycket mysigt, med gammaldags charm. Frukosten var mycket god och värden serviceminded.”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 14 jan 2020)
Hej! Det är lätt att ta sig hit med buss,bla från tåget i Mora.Tack för dom vänliga orden och välkommen tillbaka-
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket vänligt bemötande och mysig miljö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jan 2020)
“Mycket vänligt bemötande och mysig miljö. Lite lyhört men huset är gammalt så det hör till. Gästerna skötte städning i köksmiljön och toa/duschutrymme på ett bra sätt. Återkommer gärna.”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 14 jan 2020)
Tack så mycket,välkommen åter.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar charm

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 dec 2019)
“Ett klassiskt bed & beakfast, ett glatt och hjälpsamt värdpar. Sängarna är suveräna och frukosten, wow. ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tor 02 jan 2020)
Tack för detta! Vi blir glada av att läsa detta. Sängarnaär lokaltillverkade på Vasabädden här i Älvdalen. Frukost är det bästa målet på dagen. välkomna igen.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välkomnande och genuin atmosfär

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 dec 2019)
“Med varsam hand har värdparet Lennart och Tini successivt moderniserat med känsla för byggnadens tidsanda. För varje gång vi besöker Tre Björnar uppskattar vi atmosfären av lugn och avskildhet mer och mer. Till det en frukost med varmt hembakt bröd, sylt, äppelmos, smoothies etc. - sagolikt.När man åker därifrån längtar man genast tills nästa gång man kommer tillbaka.”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (sön 15 dec 2019)
Hej! Tack så mycket för det. Välkomna tillbaka
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rummen behöver en ansiktslyftning väggar...

Rekommenderad av Julius, Sverige (Sverige mån 02 dec 2019)
“Rummen behöver en ansiktslyftning väggar o golv är lite för slitna. Gör man det blir allt toppenfint”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (sön 15 dec 2019)
Hej! Vi har renoverat 9 av 12 rum och de slitna 3 är i tur för renovering så snart det är möjligt. välkommen tillbaka
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.