STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem

Adress: Dalgatan 31, 796 31 Älvdalen  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 99% (105 av 106 rekommenderar) (41 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(105 av 106rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 41)

Rekommenderas!

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Fint rum, fräscha allmänna utrymmen och en fantastisk frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

fräscht boende på liten yta

Rekommenderad av Eva-Lena, Sverige (Sverige lör 24 aug 2019)
“Rent och snyggt rum men ack så trångt med våningssäng i 2-bäddsrum. Dusch o Wc i korridor också mycket fina och kanske hade vi tur att det för det mesta var ledigt. Boendet i övrigt var jättefint med stora utrymmen att vistas i. Bra att man fick tillgång till ett fint stort kök för att laga egen mat. Mycket bra frukost och jättefint lunchpaket att ta med ut. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Porfyrriket

Rekommenderad av Geir, Norge (Norge mån 12 aug 2019)
“Jeg var bare to netter i Älvdalen i forbindelse med ferietur til Sverige. Interesse for geologi og opplevelse av naturen er viktig. Porfyrmuseet, Hykjeberg og Blyberget var høydepunkter. Jeg skulle gjerne hatt mer tid i området. Jeg er vant med å bo på Den Norske Turistforeningens hytter og trives godt der. Jeg synes frokosten var veldig god og at det er bra å kunne betale for sluttstädning (eller om det er inkludert i boendet). Jeg var ute lenge (mye å se) og hadde lang vei å kjøre. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Äkta, trivsamt, gott

Rekommenderad av Lotta på egen road trip, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Glad att få rekommendera ett extra trivsamt boende. Huset är vackert med gamla anor. Värdens bemötande gjorde att hag kände mig extra välkommen. FRUKOSTEN - oj, hembakat,hemgjord ost, mese och långfil bland mycket annat. Matsäk fick jag också köpa! Missa inträden om du bor här😃”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla i Älvdalen

Rekommenderad av Sissel, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Ett väldigt mysigt vandrarhem som levde upp till förväntningarna och mer därtill. En otroligt god frukost serverades där mycket var hemgjort vilket vi uppskattade. Personalen hjälpte oss med tips om fiske i närområdet, och hade ett allmänt gott bemötande. Tack och på återseende! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

The Swedish experience

Rekommenderad av Steen, Danmark (Danmark tor 01 aug 2019)
“Trevligt boende och trevliga folk. Det här känns som en autentisk Dalarna vistelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrerhjem

Rekommenderad av Oddmann3112, Norge (Norge tor 25 jul 2019)
“It was a very nice place, very nice binding and surroundings. Nice rooms and special with shower and toilets in the hallway.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hemtrevligt och fantastisk frukost

Rekommenderad av Marie o Klas, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Väldigt mysigt ställe med hemtrevliga rum och härlig trädgård. Värdarna ger ett välkomnande som gör att man känner sig hemma och kan tipsa om många aktiviteter och sevärdheter i och omkring Älvdalen kryddat med anekdoter. Frukosten är väl värd sitt pris, massor av goda hemgjorda och lokalt producerade läckerheter; nybakat bröd, lokalt producerat messmör, hemgjord långfil egenodlade grönsaker etc.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bokat med kort varsel

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Är glad att det var ganska fullbokat på hotellen, första gången jag bor på vandrarhem och definitivt inte den sista. Ombonat, trivsamt, rent och mycket bra inrett. Mycket trevligt värdpar, och frukosten var fantastisk.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar frukost

Rekommenderad av mikaobecker, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Fantastisk frukost med lokala ekologiska inslag. Varmt värdpar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället