STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem

Adress: Dalgatan 31, 796 31 Älvdalen  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 99% (103 av 104 rekommenderar) (39 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(103 av 104rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 39)

Bra frukost och bra läge

Rekommenderad av Maggan, Sverige (Sverige sön 05 jan 2020)
“Boendet ligger mkt bra till från busstationen och är mycket mysigt, med gammaldags charm. Frukosten var mycket god och värden serviceminded.”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 14 jan 2020)
Hej! Det är lätt att ta sig hit med buss,bla från tåget i Mora.Tack för dom vänliga orden och välkommen tillbaka-
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket vänligt bemötande och mysig miljö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jan 2020)
“Mycket vänligt bemötande och mysig miljö. Lite lyhört men huset är gammalt så det hör till. Gästerna skötte städning i köksmiljön och toa/duschutrymme på ett bra sätt. Återkommer gärna.”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 14 jan 2020)
Tack så mycket,välkommen åter.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar charm

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 dec 2019)
“Ett klassiskt bed & beakfast, ett glatt och hjälpsamt värdpar. Sängarna är suveräna och frukosten, wow. ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tor 02 jan 2020)
Tack för detta! Vi blir glada av att läsa detta. Sängarnaär lokaltillverkade på Vasabädden här i Älvdalen. Frukost är det bästa målet på dagen. välkomna igen.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välkomnande och genuin atmosfär

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 dec 2019)
“Med varsam hand har värdparet Lennart och Tini successivt moderniserat med känsla för byggnadens tidsanda. För varje gång vi besöker Tre Björnar uppskattar vi atmosfären av lugn och avskildhet mer och mer. Till det en frukost med varmt hembakt bröd, sylt, äppelmos, smoothies etc. - sagolikt.När man åker därifrån längtar man genast tills nästa gång man kommer tillbaka.”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (sön 15 dec 2019)
Hej! Tack så mycket för det. Välkomna tillbaka
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rummen behöver en ansiktslyftning väggar...

Rekommenderad av Julius, Sverige (Sverige mån 02 dec 2019)
“Rummen behöver en ansiktslyftning väggar o golv är lite för slitna. Gör man det blir allt toppenfint”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (sön 15 dec 2019)
Hej! Vi har renoverat 9 av 12 rum och de slitna 3 är i tur för renovering så snart det är möjligt. välkommen tillbaka
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett av de bästa vandrarhem jag bott på. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 nov 2019)
“Ett av de bästa vandrarhem jag bott på. Vackert inrett, personligt och inbjudande. Värdparet var otroligt välkomnande och generösa. Frukosten var fantastisk. ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (sön 15 dec 2019)
Hej! Tack för de värmande orden! Välkomna tillbaka
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rekommenderas!

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Fint rum, fräscha allmänna utrymmen och en fantastisk frukost!”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (sön 15 dec 2019)
Tack så mycket. Välkommen tillbaka
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Porfyrriket

Rekommenderad av Geir, Norge (Norge mån 12 aug 2019)
“Jeg var bare to netter i Älvdalen i forbindelse med ferietur til Sverige. Interesse for geologi og opplevelse av naturen er viktig. Porfyrmuseet, Hykjeberg og Blyberget var høydepunkter. Jeg skulle gjerne hatt mer tid i området. Jeg er vant med å bo på Den Norske Turistforeningens hytter og trives godt der. Jeg synes frokosten var veldig god og at det er bra å kunne betale for sluttstädning (eller om det er inkludert i boendet). Jeg var ute lenge (mye å se) og hadde lang vei å kjøre. ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tor 02 jan 2020)
Välkommen tillbaka Geir när du har mer tid på dig. Det finns mycket att se och uppleva här i Älvdalen. Kul att den Norska turistföreningen och Svenska turistföreningen samarbetar. bästa hälsningar Lennart och Tini
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Äkta, trivsamt, gott

Rekommenderad av Lotta på egen road trip, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Glad att få rekommendera ett extra trivsamt boende. Huset är vackert med gamla anor. Värdens bemötande gjorde att hag kände mig extra välkommen. FRUKOSTEN - oj, hembakat,hemgjord ost, mese och långfil bland mycket annat. Matsäk fick jag också köpa! Missa inträden om du bor här😃”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tor 02 jan 2020)
Härligt Lotta! Kul att du gillade vår frukost och att du "vågade" prova långfilen. Alla gör inte det:). Välkommen igen när det är dags för näsa roadtrip.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla i Älvdalen

Rekommenderad av Sissel, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Ett väldigt mysigt vandrarhem som levde upp till förväntningarna och mer därtill. En otroligt god frukost serverades där mycket var hemgjort vilket vi uppskattade. Personalen hjälpte oss med tips om fiske i närområdet, och hade ett allmänt gott bemötande. Tack och på återseende! ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tor 02 jan 2020)
Kul att vi kunde leva upp till era förväntningar och toppa det lite till och med. Hoppas ni fick någon fisk på kroken. Välkomna åter.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.