STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem

Adress: Dalgatan 31, 796 31 Älvdalen
Område: Dalarna (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 68 av 68 rekommenderar (23 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(68 av 68rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 23)

Mysigt

Rekommenderad av T, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Väldigt fint vandrarhem, mysigt rum och bra gemensamma ytor. Trevlig ägare! Enda nackdelen var att det var lite dålig info, det var ingen där när vi kom så vi fick be andra gäster om att bli insläppta och kod mm. Finns ingen frukost nu pga corona. ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 09 mar 2021)
Hej ! Va konstigt att ni inte fått dörrkoden. Vi har som rutin att skicka den på sms när vi lägger ut nycklarna. Bra att de andra gästerna kunde hjälpa er.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tyckte att att det var smidigt att man k...

Rekommenderad av Josefin, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Tyckte att att det var smidigt att man kunde ha med sig hunden och att vi fick ett bra anpassat rum gör det ändamålet med egen utgån. Kändes genomtänkt. Bra dusch och wc i bra anslutning till rummet. Frukosten var dock oklar hur man skulle göra med den. Boka upp sig dagen innan eller bara gå o ta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Omhändertaget

Rekommenderad av E & W, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Det märks att de som driver vandrarhemmet gillar det. Välstädat renoverat blommorna är vattnade och vi blev kontaktade innan ankomst för info. Trevlig trädgård och fullutrustat fräscht kök.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt att komma ”hem”.

Rekommenderad av Daniel, Sverige (Sverige sön 14 jun 2020)
“Trevligt värdpar, bra utrustning i kök, välstädade toaletter och duschar och FANTASTISKT frukost som inte får missas. Även nu när Frukostbuffé inte serveras så är frukosten väl värd sitt pris. Bra att man kan bo här även om man har hund. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Beautiful accomodation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 16 apr 2020)
“The house is perfectly kept, the kitchens have everything you may need and cleanliness is really good. Our room was big and very bright. In case you do not have a car, Ica and Coop are within walking distance. There are also some restaurants close by. Moreover, the owner was really helpful when we asked him about tips for our hikes. We had a great stay, thank you! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som hemma - fast bättre

Rekommenderad av Kristin , Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“När man kliver in på Tre björnar infinner sig ett lugn i själen. Vackra rum och ypperlig standard. Värdparet kan berätta om trakten och ge bra tips. Den ekologiska frukosten med lokala delikatesser gör att man håller länge på turskidorna. Och så vedeldad bastu! Det vill man ju även ha hemma. Blir till att återvända till Tre björnar med jämna mellanrum - för att fylla på med lugn och energi. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende

Rekommenderad av Kerstin och Kerstin , Sverige (Sverige fre 21 feb 2020)
“Vi bodde i ett trevligt och fräscht 3-bäddsrum. Vi åt vällagad, god frukost tillsammans med värdparet med trevliga samtal. Rekommenderar varmt "Tre Björnar"! ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (mån 02 mar 2020)
Tack så mycket och välkommen tillbaka.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det här varit en toppenvecka men jag ty...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 07 feb 2020)
“Det här varit en toppenvecka men jag tycker att ni måste ha som princip att alltid ha två ledare på dagsturerna! Det är en säkerhetsfråga, deltagarna är inte Fjällbacka och händer det ledaren något måste det finnas en backup som kan ta över. Vår ledare blev sjuk och måste transporteras hem med scooter i torsdags, son tur var hade vi en extraledare som tog över. Hörde att STF har som princip 1 ledare vid max 10 deltagare. ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (mån 02 mar 2020)
Hej! Du har inte varit hos oss och recensionen gäller något annat ställe. Vi har inga organiserade turer. Vänligen Tre Björnar Älvdalen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra frukost och bra läge

Rekommenderad av Maggan, Sverige (Sverige sön 05 jan 2020)
“Boendet ligger mkt bra till från busstationen och är mycket mysigt, med gammaldags charm. Frukosten var mycket god och värden serviceminded.”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 14 jan 2020)
Hej! Det är lätt att ta sig hit med buss,bla från tåget i Mora.Tack för dom vänliga orden och välkommen tillbaka-
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket vänligt bemötande och mysig miljö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jan 2020)
“Mycket vänligt bemötande och mysig miljö. Lite lyhört men huset är gammalt så det hör till. Gästerna skötte städning i köksmiljön och toa/duschutrymme på ett bra sätt. Återkommer gärna.”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (tis 14 jan 2020)
Tack så mycket,välkommen åter.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-27 12:55:49, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.