STF Umeå Vandrarhem

Adress: Västra Esplanaden 10, 903 26 Umeå  visa karta
Område: Västerbotten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 94% (178 av 190 rekommenderar) (41 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(178 av 190rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 41)

Låst boende & oklar bokningsbekräftelse

Rekommenderad av Taylor, Sverige (Sverige fre 04 okt 2019)
“Jag skulle gärna ha en ringknapp med röstförbindelse vid dörren. Jag vill inte riskera att inte kunna komma in pga mobilen inte funkar (slut på pengar, slut på el, nätverksfel, så kallt ute att det inte gå att använda mobilen, har ingen mobil alls, ...). Det är förskräckligt bullrigt framför dörren pga motorvägen. Ringknappen borde vara vid bakdörren dit gäster utan kod kan skickas. Min bokningsbekräftelse var ganska lång med saknade relevant information: - hur kommer jag in, särskilt ifall receptionen är stängd - receptionens öppettider (fanns men var otydliga och felaktiga) - ingår frukost eller ej - ingår städning eller måste jag städa själv - ingår sängkläder eller måste jag ta med egna”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkelt men med kanonbra frukost

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige sön 29 sep 2019)
“Enkelt trivsamt boende. Som det ska vara på vandrarhem. Bra frukost. Lite kallt och kyligt i duschrummet bara och det väggfasta bordet i rummet är för högt för att kunna sitta och skriva vid det, men man har ju ett knä också ;)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Flexibelt och vänligt

Rekommenderad av Farmor, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Vi anlände tidigt. Redan på förmiddagen och fick boka in trots det. Vi var mkt trötta intog sängarna direkt.Sköna sängar trevligt möblerat.Eftersom vi inte skulle åka vidare förrän efter utcheckningstid fick vi lämna väskor och ny portkod så vi kunde hämta när vi ville. Toppen tack.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

avloppslukt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Enda problemet var avloppslukt på toaletten.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra vandrarhem i Umeå!

Rekommenderad av Ulf Bortomberg, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Jag gillade vandrarhemmet i Umeå.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ostädat rum ☹️ Väldigt små kök. Någon to...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Ostädat rum ☹️ Väldigt små kök. Någon tog mina kylklampar. Ingen ordning alls i kylskåpen. Inget att hänga kläder och handduk i duschen. Dålig planering av städutrymmet. Stopp i avloppet. Ingen i receptionen kl 17. Ingen information om parkering fanns. Fullt på vandrarhemmets parkering som för övrigt kostar 60kr per natt. Aldrig varit med om tidigare. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Högljutt

Rekommenderad av Johan EA, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Att sova hos er en lördagkväll är en utmaning! Utanför mitt fönster åkte bilar med extrem hög musik till ca 02.30 på söndagsmorgonen. Självklart var det störande!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Förstående personal, behjälplig vid prob...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Förstående personal, behjälplig vid problem !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Umeå vandrarhem

Ej rekommenderad av Erika, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Väldigt slitna sängar, klottrade och rangliga. Stegen till den ena var trasig. Inga hyllor och knappt några krokar gör det svårt att hålla ordning. Köket såg rent, men väldigt trångt, och tyvärr luktade det väldigt illa. Det skulle behöva rensas i kylskåpet ofta. Nu låg det mat som inte var övertäckt och inte märkt under flera dagar. En hel hel av det var förstört/intorkat. Det känns inte bra att lägga in sina egna matvaror där. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt läge

Rekommenderad av Ubbe, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Nära till centrum, och bra parkering på innergården. Rymliga rum med helt ok toalett. Inget gatubilder med stängt fönster. På det stora hela en bra upplevelse!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället