STF Umeå Vandrarhem

Adress: Västra Esplanaden 10, 903 26 Umeå  visa karta
Område: Västerbotten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 89% (144 av 162 rekommenderar) (38 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(144 av 162rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 38)

STF Umeå

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Rent fint rymligt rum. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ligger bra till i stan

Rekommenderad av EGA, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Vandrarhemmet ligger bra till i Umeå och det är bra ventilation i rummen.”
Totalupplevelse 4 av 5

Centralt

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Mycket bra, centralt, välordnat och prisvärt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Omdöme

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Obemannad reception. Saknades köksutrustning i köket på andra våningen. Vi fick springa runt i huset för att hitta bestick etc. Trasigt lock till toalettstolen. Lampa som inte fungerade på rummet. + bra läge, närhet till centrum.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

STF Vandrarhem Umeå.. Verkligt centralt och prisvärt.

Rekommenderad av Per Boström , Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Centrum på kort promenadavstånd.. Bishops Arms t.ex ett par hundra meter bort. Vandrarhemmet har god standard och sköna sängar. Parkering på gården. Tag en promenad över Tegsbron så kommer du till Mhenam, Umeås bästa Thai restaurang. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende i umeå juli 2020

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Vi trivdes bra, lugnt på boendet, centralt med bra parkeringsmöjligheter. Vi saknade städgrejor som tex.damsugare och städmoppar blir inte så rent med bara sopborstar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Parkering mm

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Fick ej info om att parkering måste bokas. Väldigt trång toa med för liten plats att tvätta sig och borsta tänder. Dusch väldigt bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Billigt och bra, centralt i Umeå

Rekommenderad av Olov, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“Övernattade bara en kväll, det var lugnt och nästan tomt på folk. Det man önskar fanns i form av toa, enklare kök och kylskåp, bagageförvarint. Duschen var väl lite mörk och läckte en del. Fint matrum. Absolut prisvärt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enda problemet var att det inte fanns nå...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Enda problemet var att det inte fanns någon i receptionen på tider som varbutsagt. Vi måste betala medlemsskap men det fungerade när vi ringde ett journummer. Trevligt bemötande. Bra parkering”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt beläget vandrarhem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“På plussidan är vandrarhemmet ligger centralt i Umeå några minuters promenad från centrum och älven. Ok standard, inte STFs bästa, men funkar för någon enstaka natt. Trevlig personal. På minuskontot hamnar att det är ganska slitet och att Västra Esplanaden är livligt trafikerad av lastbilar etc från tidig morgon. Samt att någon annan gäst tog min mjölk.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.