STF Umeå Vandrarhem

Adress: Västra Esplanaden 10, 903 26 Umeå  visa karta
Område: Västerbotten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 93% (167 av 179 rekommenderar) (44 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(167 av 179rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 44)

Det sprang pundare på toaletten som låg ...

Ej rekommenderad av Blommen, Sverige (Sverige mån 02 dec 2019)
“Det sprang pundare på toaletten som låg i lobbyn på kvällen. Dom gick på heroin så det var lungt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ert vandrarhem är trevligt, mysigt med b...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 02 nov 2019)
“Ert vandrarhem är trevligt, mysigt med bra service. Däremot borde det finnas ordningsregler uppsatta i sovsalarna, då inte alla tar hänsyn. Tyvärr blev jag både väckt halv fyra på natten och störd när jag dagen därpå ville sova vid kl 22.00. Det blev otrevlig stämning när jag till slut sa till. Med tydliga regler uppsatta skulle det vara lättare att förklara till medboenden vad hänsyn innebär,”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Perfect place, the atmosphere of a hostel and close to town.

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna tor 24 okt 2019)
“Perfect place, the atmosphere of a hostel and close to town and busstation. Different combinations of room sharing or you'r own room. A kithcen to prepare you're own food and an option to take part in the hostel breakfast. Friendly atmosphere by guests and staff.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt och skönt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 19 okt 2019)
“Det var behaglig stämning på vandrarhemmet, tyst och lugnt nattetid, jag sov gott.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Låst boende & oklar bokningsbekräftelse

Rekommenderad av Taylor, Sverige (Sverige fre 04 okt 2019)
“Jag skulle gärna ha en ringknapp med röstförbindelse vid dörren. Jag vill inte riskera att inte kunna komma in pga mobilen inte funkar (slut på pengar, slut på el, nätverksfel, så kallt ute att det inte gå att använda mobilen, har ingen mobil alls, ...). Det är förskräckligt bullrigt framför dörren pga motorvägen. Ringknappen borde vara vid bakdörren dit gäster utan kod kan skickas. Min bokningsbekräftelse var ganska lång med saknade relevant information: - hur kommer jag in, särskilt ifall receptionen är stängd - receptionens öppettider (fanns men var otydliga och felaktiga) - ingår frukost eller ej - ingår städning eller måste jag städa själv - ingår sängkläder eller måste jag ta med egna”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkelt men med kanonbra frukost

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige sön 29 sep 2019)
“Enkelt trivsamt boende. Som det ska vara på vandrarhem. Bra frukost. Lite kallt och kyligt i duschrummet bara och det väggfasta bordet i rummet är för högt för att kunna sitta och skriva vid det, men man har ju ett knä också ;)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Flexibelt och vänligt

Rekommenderad av Farmor, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Vi anlände tidigt. Redan på förmiddagen och fick boka in trots det. Vi var mkt trötta intog sängarna direkt.Sköna sängar trevligt möblerat.Eftersom vi inte skulle åka vidare förrän efter utcheckningstid fick vi lämna väskor och ny portkod så vi kunde hämta när vi ville. Toppen tack.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

avloppslukt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Enda problemet var avloppslukt på toaletten.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra vandrarhem i Umeå!

Rekommenderad av Ulf Bortomberg, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Jag gillade vandrarhemmet i Umeå.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ostädat rum ☹️ Väldigt små kök. Någon to...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Ostädat rum ☹️ Väldigt små kök. Någon tog mina kylklampar. Ingen ordning alls i kylskåpen. Inget att hänga kläder och handduk i duschen. Dålig planering av städutrymmet. Stopp i avloppet. Ingen i receptionen kl 17. Ingen information om parkering fanns. Fullt på vandrarhemmets parkering som för övrigt kostar 60kr per natt. Aldrig varit med om tidigare. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.