STF Umeå Vandrarhem

Adress: Västra Esplanaden 10, 903 26 Umeå  visa karta
Område: Västerbotten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 90% (146 av 162 rekommenderar) (36 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(146 av 162rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 39)

Väldigt prisvärt boende

Rekommenderad av Tm, Sverige (Sverige tis 03 mar 2020)
“väldigt bra boende för dom som inte är så brydd om prydigt och service, väldigt resonabelt pris för dom rum som du kan få. finns kök och matsal för att tillaga mat och äta i trevlig miljö. Väldigt centralt, nära till torg och alla möjliga affärer/resturanger/barer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt med toppenläge

Rekommenderad av Bra!, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“STF Umeå ligger nära stadens alla aktiviteter. Rummen är mysiga om än något slitna (madrasser och badrum till exempel). Det är rent och välordnat, men köket kunde uppgraderas med lite bättre utrustning. Det är mycket lyhört mellan våningarna (man hör fotsteg från övervåningen väldigt väl) samt att det ligger precis vid en trafikerad väg där man hör ljudet från bilarna hela natten. Överlag ett mycket prisvärt boende och perfekt för den som vill resa lågbudget.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende, prisvärt. Det drog upp en av...

Rekommenderad av Josefin, Sverige (Sverige tis 11 feb 2020)
“Bra boende, prisvärt. Det drog upp en avloppslukt i badrummet bara, det var negativt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Cheap, but very decent hostel

Rekommenderad av HP, Nederländerna (Nederländerna tor 30 jan 2020)
“Hostel is fine, especially considering the price. The beds were not super comfortable and the bathrooms could be cleaner, but the common areas are very clean and the kitchen is decent. Location is great, right by the city centre and close to the station. If you need a cheap place to stay, I would recommend this place. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det sprang pundare på toaletten som låg ...

Ej rekommenderad av Blommen, Sverige (Sverige mån 02 dec 2019)
“Det sprang pundare på toaletten som låg i lobbyn på kvällen. Dom gick på heroin så det var lungt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ert vandrarhem är trevligt, mysigt med b...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 02 nov 2019)
“Ert vandrarhem är trevligt, mysigt med bra service. Däremot borde det finnas ordningsregler uppsatta i sovsalarna, då inte alla tar hänsyn. Tyvärr blev jag både väckt halv fyra på natten och störd när jag dagen därpå ville sova vid kl 22.00. Det blev otrevlig stämning när jag till slut sa till. Med tydliga regler uppsatta skulle det vara lättare att förklara till medboenden vad hänsyn innebär,”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Perfect place, the atmosphere of a hostel and close to town.

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna tor 24 okt 2019)
“Perfect place, the atmosphere of a hostel and close to town and busstation. Different combinations of room sharing or you'r own room. A kithcen to prepare you're own food and an option to take part in the hostel breakfast. Friendly atmosphere by guests and staff.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt och skönt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 19 okt 2019)
“Det var behaglig stämning på vandrarhemmet, tyst och lugnt nattetid, jag sov gott.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Låst boende & oklar bokningsbekräftelse

Rekommenderad av Taylor, Sverige (Sverige fre 04 okt 2019)
“Jag skulle gärna ha en ringknapp med röstförbindelse vid dörren. Jag vill inte riskera att inte kunna komma in pga mobilen inte funkar (slut på pengar, slut på el, nätverksfel, så kallt ute att det inte gå att använda mobilen, har ingen mobil alls, ...). Det är förskräckligt bullrigt framför dörren pga motorvägen. Ringknappen borde vara vid bakdörren dit gäster utan kod kan skickas. Min bokningsbekräftelse var ganska lång med saknade relevant information: - hur kommer jag in, särskilt ifall receptionen är stängd - receptionens öppettider (fanns men var otydliga och felaktiga) - ingår frukost eller ej - ingår städning eller måste jag städa själv - ingår sängkläder eller måste jag ta med egna”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkelt men med kanonbra frukost

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige sön 29 sep 2019)
“Enkelt trivsamt boende. Som det ska vara på vandrarhem. Bra frukost. Lite kallt och kyligt i duschrummet bara och det väggfasta bordet i rummet är för högt för att kunna sitta och skriva vid det, men man har ju ett knä också ;)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.