STF Umeå Vandrarhem

Adress: Västra Esplanaden 10, 903 26 Umeå  visa karta
Område: Västerbotten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 93% (167 av 179 rekommenderar) (44 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(167 av 179rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 40)

Högljutt

Rekommenderad av Johan EA, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Att sova hos er en lördagkväll är en utmaning! Utanför mitt fönster åkte bilar med extrem hög musik till ca 02.30 på söndagsmorgonen. Självklart var det störande!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Förstående personal, behjälplig vid prob...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Förstående personal, behjälplig vid problem !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Umeå vandrarhem

Ej rekommenderad av Erika, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Väldigt slitna sängar, klottrade och rangliga. Stegen till den ena var trasig. Inga hyllor och knappt några krokar gör det svårt att hålla ordning. Köket såg rent, men väldigt trångt, och tyvärr luktade det väldigt illa. Det skulle behöva rensas i kylskåpet ofta. Nu låg det mat som inte var övertäckt och inte märkt under flera dagar. En hel hel av det var förstört/intorkat. Det känns inte bra att lägga in sina egna matvaror där. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt läge

Rekommenderad av Ubbe, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Nära till centrum, och bra parkering på innergården. Rymliga rum med helt ok toalett. Inget gatubilder med stängt fönster. På det stora hela en bra upplevelse!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig byggnad, mycket centralt belägen...

Rekommenderad av Pocke, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Trevlig byggnad, mycket centralt belägen, ändå inte mycket störande ljud utifrån. Bra personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nedslitet

Ej rekommenderad av Anders Samuelsson, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Vh i Umeå är ofräscht. Dålig standard på sängar madrasser och övriga faciliteter. Toa & dusch är överslitet och ofräscht. Det är inte ostädat utan lort i skrymslen och prång efter lång tids eftersatt grundläggande underhåll. Det enda som är ok är läget. Konstigt att ni inte gör något åt huset då det finns en så bra potential. Slött att bara låta huset förfalla och slitas ned. SLÖTT av STF.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kaos vid frukostserveringen! Konstig log...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Kaos vid frukostserveringen! Konstig logistik och en värdinna som både skulle sköta receptionen och ha koll på frukosten. Långa väntetider innan saker fylldes på vid frukosten!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra budget!

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige tis 28 maj 2019)
“Bott här i perioder under vårterminen och är supernöjd. Bra faciliteter och fräscht boende. Bra boende för pengen. Kommit efter stängning varje gång och det har aldrig varit några problem. Gillar att köken är utrustade med ett lite förråd av kryddor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Telefonmottagning. Och tips

Rekommenderad av Suss, Sverige (Sverige tis 30 apr 2019)
“Svårt att komma i kontakt med vandrarhemmet! Försökte ringa flera ggr pga. att jag visste jag skulle bli sen och ingen bemanning skulle finnas då! Så en viss osäkerhet att jag skulle komma in på boendet infann sig innan avresa hemifrån. Papper saknades i många hållare för att torka händerna.. samt önskas det vid receptionen att det fanns pilar med rumsnummer, så det vore lättare att hitta sitt rum. När man aldrig varit där förut och ingen o fråga! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bättre vandrarhem?

Rekommenderad av Lee, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Kanske fräscha upp dusch och toalett (mögliga rör) Ha en diskmaskin i köket? Kylskåpslådan var inte ren ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.