STF Malmö City Hotell & Vandrarhem

Adress: Rönngatan 1, 211 47 Malmö  visa karta
Område: Malmö (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 99% (149 av 150 rekommenderar) (33 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(149 av 150rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

Bredare sängar och lite uppräschning behövs - i köket speciellt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“själva vandrarhemmet är okey, men lite sunkigt. Rent är det men slitet. Läget är super! personalen väldigt gullig. Men sängarna är alldeles för smala - 70 cm. Jag och min vän är båda långa och breda. Vi ramlade nästan ur sängarna n'är vi skulle vända oss. Känns som om det är tid att byta ut sängarna. Skönt med badrum på rummet! Men som sagt vi var där bara tre nätter. Tror inte att jag kommer att bo där nästa gång. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mitt i smeten

Rekommenderad av Kulturtanten, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Vi åkte till Malmö för att gå på konstmuseum och titta på Hilma af Klint. Någonstans behövde vi övernatta. Inte mycket mer än så men upplevelsen blev så fin tack vare den fina personalen med stora leenden och vänligt bemötande. Dit vill jag åka igen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En fin vistelse i Malmö

Rekommenderad av Sophie, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Jag hade en jättebra vistelse på STF Malmö City. Rummet var rent och snyggt, frukosten god och lokalerna trevliga. Inget att anmärka på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfecte per conèixer la ciutat.

Rekommenderad av Margarette, Spanien (Spanien mån 20 apr 2020)
“Erem tres persones. Està ben situat, força cèntric. L'habitació estava neta i era prou còmode. Els espais comuns són molt agradables i tenen tot el que puguis necessitar. Ha resultat un dels millors allotjaments que hem estat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very nice place to stay around Copenhagen-Malmö

Rekommenderad av Catherine, Tyskland (Tyskland fre 27 mar 2020)
“Best friendly place ever! Spacious, sunny, calm, safe. Great place to spend a holiday at Sea. A real secret paradise! I'll definitely come again. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Good place for your first trip to Malmö

Rekommenderad av Liz, Tyskland (Tyskland ons 11 mar 2020)
“I like that the hostel has a guest kitchen where you're able to prepare and store your own food. Nice places to go for a walk, restaurants, shops and supermarkets are good to reach on foot.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superbra bemötande och service. Såå skön...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 06 mar 2020)
“Superbra bemötande och service. Såå skönt med fräscht kök, det gör det så mycket trevligare när köket fräscht! Och det är det inte på alla vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Absolut welcoming!

Rekommenderad av Catherine, Tyskland (Tyskland tor 05 mar 2020)
“A place that feels like "home". Very good location. Super friendly staff. Lots of space to cook and relax.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket nöjd

Rekommenderad av Marita, Sverige (Sverige sön 01 mar 2020)
“Välorganiserat och mycket fin stämning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rum för 4 personer

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 jan 2020)
“Rummet var rymligt och fräscht. Dock var luften lite för torr i rummet pga nån fläkt. De fristående sängarna var sköna att ligga på, lite för svettiga för mig, trots att vi hade fönstret öppet, kanske var det materialet i sängen som inte passade mig. 2-våningssängen gnisslade väldigt när personen som låg i den rörde sig på nedre platsen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.