STF Malmö City Hotell & Vandrarhem

Adress: Rönngatan 1, 211 47 Malmö  visa karta
Område: Malmö (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (176 av 180 rekommenderar) (41 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(176 av 180rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 41)

Clean but noisy hostel

Ej rekommenderad av Lily, Sverige (Sverige tis 30 okt 2018)
“Clean place, nice staff, but very noisy. Really bad quality soundproof as I can hear everything people are talking if they are chatting in thr corridor. I can even hear what people in the other room are saying through the air vent. There was a group of school kids staying there and they were very noisy. I was woken up by their chatter in the corridor in the middle of the night.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sängen

Rekommenderad av Olle, Sverige (Sverige sön 07 okt 2018)
“Jag har bott här tidigare, dock den här gången var sängen under all kritik, en tunn mjuk madrass där alla ribborna kändes rakt igenom, saknade även en sänghylla att lägga exv telefon och dörrkort på. Hade även varit bra om det på sänggaveln funnits en krok eller två att hänga kläder, handduk mm på Hoppas på bättre tur nästa gång, för som sagt så här var det inte tidigare.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hostel Swedish

Ej rekommenderad av nasanna, Sverige (Sverige lör 22 sep 2018)
“Bra läge i staden Malmö för promenader. Besöka sevärdheter och varuhus. Boende med scifi et tillstånd till kök passar även in. Jag gör fortfarande samma enkla maträtter. Simple shower halt på hallens golv ghst no socks. Vanesak med towel. Hade en dag i Köpenhavn på samma sätt med promenad, danska butiker och guided boat tour. Det är det kända Ströget med allting omkring.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Favoritsted i Malmø

Rekommenderad av Conni, Danmark (Danmark ons 19 sep 2018)
“Velplaceret midt i byen, rent og fint. Dejlig morgenmad, og til forskel fra mange danske vandrerhjem kan man stadig få en seng på sovesal til rimelige penge. Oven i købet er vandrerhjemmet nabo til både en god cafe og en iscafe!! What,s not to like?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen

Rekommenderad av Minna, Sverige (Sverige mån 17 sep 2018)
“Fantastiskt bemötande, trevligt vandrarhem, kunnig personal och fina lokaler! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite väl mycket högljudda personer på kv...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 sep 2018)
“Lite väl mycket högljudda personer på kvällen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra service

Rekommenderad av And, Sverige (Sverige lör 01 sep 2018)
“Bra med nattöppen reception, inte minst när ankomsten blev mycket sen på grund av stora tågförseningar. Mycket trevligt bemötande av personalen. Bra frukost. Helt OK i övrigt: enkel och bra normalstandard. Läget inte optimalt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra service och trevligt bemötande.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 aug 2018)
“ Bra service och trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt och lättillgängligt läge. Enkel...

Rekommenderad av Anne, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Centralt och lättillgängligt läge. Enkelt. Hyfsat tyst. Förutom skällande dörrar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

The Malmö Vandrarhem-a mirror of lifestyle in town

Rekommenderad av Veranova, Tyskland (Tyskland sön 12 aug 2018)
“The Malmö Vandrarhem represents the Living in Malmö: friendly, respectfull, helpfull, Full of Spontaneity. We liked it very much, a reason to return. Udo &Sabine from Germany”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.