STF Malmö City Hotell & Vandrarhem

Adress: Rönngatan 1, 211 47 Malmö  visa karta
Område: Malmö (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 97% (193 av 199 rekommenderar) (40 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(193 av 199rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 40)

Centralt med trevlig personal

Rekommenderad av Smilla, Sverige (Sverige mån 01 jul 2019)
“Trevlig och serviceminded personal var ett stort plus. Kök och gemensamma utrymmen fräscha. Det centrala läget passade oss mycket bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Juni -19

Rekommenderad av Ville, Sverige (Sverige lör 15 jun 2019)
“OK boende, men störande grannar.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Central location, Friendly staff, Good...

Rekommenderad av Family, Tyskland (Tyskland lör 15 jun 2019)
“Central location, Friendly staff, Good breakfast ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bil parkering

Rekommenderad av Ginger, Sverige (Sverige tis 14 maj 2019)
“Väldigt tråkigt att Vandrahemmet inte hade egna parkeringar. Det var Dyrt att betala p-plats för bilen i Malmö. Skulle inte rekommendera en vän att inte komma med bil, till detta vandrahem. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig STF-anda som alltid

Rekommenderad av Annie, Sverige (Sverige tis 14 maj 2019)
“Prisvärt boende med möjlighet att placera sig på olika prisklasser. Vi bodde på vandrarhemsvarianten och det var perfekt. Supertrevlig personal, otroligt serviceminded. Bidrog mycket till den mysiga stf-atmossfären som brukar infinna sig på deras boenden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Läget!

Rekommenderad av Ljungberg x2, Sverige (Sverige tis 26 mar 2019)
“Läget, sängarna och frukosten var toppen! Nästa gång tar vi med öronproppar och slipper bli störda av smällande korridordörr.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

STF boende malmö

Rekommenderad av Kristina, Sverige (Sverige lör 23 mar 2019)
“Bra o prisvärt boende. Synd bara att det inte finns självhushållande om man vill fixa egen mat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Not welcoming

Ej rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland mån 18 mar 2019)
“I booked my stay quite early and was really looking forward to have a good time in Sweden again, as this was one my favourite holiday destinations. Unfortunately i had a difficult arrival because my train to Malmö was canceled and we had to wait for busses to take us to Malmö. It was a very difficult trip withs lots of control (police, drug contol...) and thus delay. I was not used to that, I had traveled freely to Sweden a lot of times years before. I was really stressed out when I finally reached the youth hostel. There was no warm welcoming, more a brief cold check in with a shocked and irritated question when I showed my ID, which was a few days expired. "They let you in?!" Yes, the police let me in. (I am a citizen of a European Country and I had not used my ID for more than a year, because I did not need to use it. Sorry I missed the expiring date a few days ago, sorry, to be here at all!) I was not in a good state and when I wanted to have a quick warm meal in the kitchen. There I was told that is is late (with an accusatory tone in her voice) by an old swedish guest. After I made sure, that there is no rule, that did not allow to cook a short meal after nine p.m., I finally got something warm in my stomach. Then the bedroom situation. I was amused to find a friendly girl from Germany as a bed neighbour and when I finally wanted to sleep, there was a difficult situation with the jalousie. My bed was situated with the head to the window and it was still so bright light falling into the room althought the jalousie was correctly used. The curtain, which could prevent the light from falling in, was just decoration. When I needed to go the bathroom I had to open that very heavy door and in the corridor there was so much light, that my eyes really did hurt and I woke all the others. So many lamps that are so daylightbright in the night, it is really unsustainable and stressfull! There is too much light polution going on in your hostel! Coming home from my trip I was pretty sure I have visited this hostel for the last time. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Blixtbild, Sverige (Sverige tor 21 feb 2019)
“Allting fungerade fint. Hade önskat en lite tjockare madrass för att inte känna ribborna i sängbotten så tydligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som att vandra hem.

Rekommenderad av Axel, Sverige (Sverige ons 06 feb 2019)
“STF har en fantastisk service i Malmö - den är nog inte riktigt lika fin på andra ställen. Förutom ett bra sovrum finns ju ett kök där man kan ha sin mat stående på en hylla eller i kylen. Jag äter jämt frukost plus kaffe eller te och smörgår på kvällen, men det är många som lagar mat även på dagen. Alla i ankomsthallen är trevliga, och en stor fördel är att man kan få ha kvar sina saker hela den dagen man ska resa sin väg. Jag brukar hämta väskan när tåget går vid sextiden. Tack för er hjälp! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews