STF Malmö City Hotell & Vandrarhem

Adress: Rönngatan 1, 211 47 Malmö  visa karta
Område: Malmö (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (176 av 180 rekommenderar) (41 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(176 av 180rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 41)

Rum för 4 personer

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 jan 2020)
“Rummet var rymligt och fräscht. Dock var luften lite för torr i rummet pga nån fläkt. De fristående sängarna var sköna att ligga på, lite för svettiga för mig, trots att vi hade fönstret öppet, kanske var det materialet i sängen som inte passade mig. 2-våningssängen gnisslade väldigt när personen som låg i den rörde sig på nedre platsen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

OK

Rekommenderad av Axel, Sverige (Sverige ons 18 dec 2019)
“Hej! Ni är inte riktigt lika aktiva som tidigare. Jag fick säga till om att en dusch släppte ut vatten, och det är inte lika många som är med och fixar i köket. Där fick jag diska och lägga undan material. Förr var det hela tiden grupper av idrott, uppträdande och kristna. Nu är det många invandrare som bor hos er, plus och minus, men det är visst inte lika många besökare. Jag kommer att bo en kväll i slutet på januari, och då kanske det är dags att pröva frukosten, vilket var längesedan. Det går ju bra att laga egen frukost och mat. Ni är alltjämt billiga och trevliga, så det blir nog flera besök. Mvh Axel”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Excellent accomodation

Rekommenderad av Kevin, Nederländerna (Nederländerna ons 11 dec 2019)
“We arrived early and it was no problem to check in already.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt boende men en del som behövs rättas till

Rekommenderad av Madeleine Gustafsson, Sverige (Sverige tis 10 dec 2019)
“Helt okej rum. Det enda som behövs rättas till där var elkontakten som satt lös vid min säng. Ni behöver också ta en koll på duscharna då jag upplevde att en av dem läckte och lät väldigt mycket. O bred man minsta lilla för mycket åt ena eller andra hållet så blev det antingen alldeles för kallt eller så varmt så man brände sig. Ni borde också kolla över städningen lite mer då jag såg att det låg en del damm i hörnen. Kolla också skåpen i rummen. I det rummet där jag sov så fungerade inte ett av skåpen vilket gjorde att det blev en del sura miner när alla andra skåpen var upptagna. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Very nice accomodation - central - good ...

Rekommenderad av Jürgen & Claudia, Tyskland (Tyskland sön 08 dec 2019)
“Very nice accomodation - central - good breakfast and clean - anytime again!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig och okomplicerad

Rekommenderad av Joh, Sverige (Sverige tor 28 nov 2019)
“lätt att boka enkelt att hitta bra service dygnet runt attraktivt prisprestanda vänlig och kompetent personal”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

det er et sted jeg har kendt i flere år,...

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark fre 15 nov 2019)
“det er et sted jeg har kendt i flere år, og kommer tilbage til. god atmosfære, fin placering, og hjælpsomt personale”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig plats - trevliga människor

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 31 okt 2019)
“men lite för mycket traffikbuller”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig helg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Trevlig helg med fyra vänner för att besöka en vän som nyligen fått barn. Prisvärt och centralt boende med hållbarhetsprofil och social omtanke.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enda synpunkten: Tyckte urvalet av matbr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Enda synpunkten: Tyckte urvalet av matbröd till frukosten var torftigt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.